World Class Finance 24-10

Bedrijf
Datum
24 oktober 2013
Inschrijven voor
23 oktober 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

24 oktober 2013: World Class Finance. It’s about people stupid!

Wat: Rondetafel sessie
Voor wie:
Transitiemanagers in Finance, CFO’s en financieel directeuren, die een transitieprogramma in Finance hebben of gaan opstarten en willen sparren met vakgenoten.
Wat levert het je op: Inzichten in hoe je transitieprogramma’s duurzaam maakt. Ben je benieuwd naar wat je ongeveer kunt verwachten? Klik dan hier voor het verslag en sfeerimpressie van de rondetafelsessie op het Jaarcongres Controlling.
Aanmelden: Klik hier om je aan te melden voor de sessie op 24 oktober.

Wegens het overweldigende succes van de rondetafelsessie op het Jaarcongres Controlling, in april 2013, organiseert Finext Control nogmaals twee sessies ‘World Class Finance. It’s about people stupid!’ in Voorburg.

Verbeteringen in finance zijn vaak gedreven vanuit processen en systemen, met de mensen als sluitpost. Maar is dit echt de route naar succes en staat dit ontwikkeling van medewerkers niet in de weg? In deze sessie krijg je inzicht in de wijze waarop talentontwikkeling van medewerkers kan worden gekoppeld aan ambitieuze verbeterdoelstellingen en gaan we de dialoog aan over de next steps.

Een interview met Achmea over hun toonaangevende finance functie verscheen onlangs in Tijdschrift Financieel Management en is hier beschikbaar.

Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden voor een van de sessies op 12 september of 24 oktober. Kun je niet wachten tot september om over dit onderwerp te praten? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Alexander Berkhoff of bel 070 300 3000.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 24 oktober 2013

Inschrijven voor: 23 oktober 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals