Industrie Online

Bedrijf
Datum
11 september 2013
Inschrijven voor
11 september 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Industrie Online: hét online marketing event voor de Nederlandse industrie
Op 11 september 2013 organiseren Basket Builders (onderdeel van Conclusion) en Sitecore het evenement ‘Industrie Online’. Tijdens de seminar worden bezoekers op de hoogte gebracht van de nieuwste technieken in online marketing.

Kansen online marketing 
Tijdens het evenement nemen de keynote speakers de aanwezigen mee in de mogelijkheden van online marketing waaronder sales en e-commerce. Tot de sprekers behoren onder andere Sander Appel (creative director Qi Ideas) en Martin Lourens (business manager bij Sitecore).  

De Nederlandse industrie
Basket Builders richt zich op bedrijven die echte, eerlijke en tastbare producten maken. Of het nu fietsen, boten, machines, hekwerken, jam, tegels, snacks, radiatoren of lampen zijn: al eeuwenlang wordt er een enorme verscheidenheid aan goederen geproduceerd in ons land. Maar nooit eerder waren er zoveel mogelijkheden om met klanten te communiceren en de verkoop te laten groeien.

Industrie Online

Samenwerking Basket Builders en Sitecore
Basket Builders bouwt mee aan het online succes van haar opdrachtgevers. Basket Builders bouwt websites, webshops, campagnes en apps: alles waarmee klanten efficiënter en succesvoller kunnen verkopen. Basket Builders helpt met de juiste strategie het maximale uit uw online kanalen te halen. Bijvoorbeeld door te identificeren wie een site bezoekt en zijn interesse te analyseren. Daarnaast biedt Basket Builders de middelen om elke klant beter en persoonlijker te kunnen bedienen. Dit wordt gerealiseerd met behulp van de content management technologie van Sitecore.

Event informatie

Bedrijf: Conclusion

Datum: 11 september 2013

Inschrijven voor: 11 september 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals