Einstein-conferentie - NEEM de tijd

Bedrijf
BMC
Datum
07 november 2013
Inschrijven voor
06 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Datum en plaats: donderdag 7 november 2013, Ermelo
Organisator: BMC

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid hadden we zoveel technische hulpmiddelen ter beschikking voor het verrichten van allerlei dagelijkse klusjes. Nooit eerder hadden we zoveel gelegenheid om ons met de meer aangename zaken van het leven bezig te houden. We zetten de tijd naar onze hand: plastische chirurgie zorgt ervoor dat de uiterlijke verschijnselen van een voortschrijdende leeftijd onzichtbaar kunnen worden gemaakt. Op het World Wide Web is geen verschil tussen dag en nacht. We hebben quality time.

Maar ook niet eerder lijken we het zo druk te hebben als nu. Als leidinggevende lijk je soms te worden geleefd door de klok. Rustige momenten voor jezelf zijn schaars, laat staan dat je je verveelt. Sociale media zorgen ervoor dat je altijd bereikbaar bent, waardoor het onderscheid tussen werktijd en vrije tijd verdwijnt. Op het werk werken collega’s van verschillende generaties samen en zoeken we naar nieuwe manieren om hen te verbinden. Een goede timing is belangrijk, anders is het momentum weg. Zorgverlening wordt ingedeeld in scherpe tijdseenheden. Een politiek incident kan zomaar een hele werkdag opslokken. Wie op school een leerling verschillende leerjaren volgt, ziet de tijd soms door zijn vingers glippen….

Hoogste tijd om eens stil te staan bij de manier waarop jij met de jaren, dagen en uren omgaat. Verleden, heden en toekomst. Wat is de rol van een leidinggevende juist in deze tijd? En is er een toekomst voor managers? Is tijd een waardevolle bron of moet de tijd gedood worden? Word je pas serieus genomen als je iedere dag van acht tot zeven op je post bent? Neem jij de tijd of heeft de tijd jou in een klem? En als uiteindelijk de tijd van afscheid nemen op je werk aanbreekt, wat wil je dan dat in de toespraak over jou wordt gezegd? Hoe draagt je tijdsbesteding van nu daaraan bij?

Dit jaar hanteren wij een ander programma voor de jaarlijkse conferentie voor leidinggevenden in de publieke sector. Om 13.30 uur ontvangen we je met koffie/thee. Dan volgt een introductie op de workshops, die om 14.00 uur beginnen en duren tot 16.00 uur. In de pauze is er een ruilmarkt, waar tijd voor tijd kan worden geruild. En andersom! De late middag en vroege avond genieten we van een diner pensant bestaande uit een eenvoudig tapasbuffet met twee lezingen. Tijdens het diner maak je – met gerichte opdrachten – kennis met je tafelheer of tafeldame. En na 20.00 uur heb je weer tijd voor jezelf of de tijd aan jezelf.

Alle informatie over het programma, de workshops, sprekers en direct aanmelden? Ga naar www.alberteinstein.nl/tijd >>

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 07 november 2013

Inschrijven voor: 06 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals