PhD Diner

Bedrijf
Datum
30 januari 2014
Inschrijven voor
12 januari 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

PhD Diner

Ben jij geïnteresseerd in consultancy? En lijkt het je leuk om na je PhD je onderzoekskwaliteiten te combineren met het adviesvak?

Maak dan kennis met Roland Berger tijdens het PhD dinner op donderdag 30 januari 2014. Samen met een groep promovendi en onlangs gepromoveerden kun je op informele manier kennismaken met de mogelijkheden binnen Roland Berger. Bovendien zal je een aantal van onze collega's ontmoeten.

PHD DINNER - 30 Januari 2014

Tijdens een interactieve rondleiding door ons kantoor, krijg je de unieke kans om 'over de schouders' van onze consultants en researchers mee te kijken. Het doel is om jou een nog beter beeld te geven van het werk bij Roland Berger.

Daarnaast kun je gedurende het diner alle vragen stellen die je hebt! Hoe is het om als PhDer carrière te maken in het bedrijfsleven? Hoe is het om onderzoek en business te combineren? Wat kan ik verwachten van Roland Berger? Alle onderwerpen die voor jou relevant zijn bij het bepalen van je carrièrepad kun je hier bespreken. Wij delen graag onze ervaringen met jou en leren je graag beter kennen!

Wie? Het PhD dinner is gericht op promovendi en gepromoveerden

Wanneer? Het PhD dinner vindt plaats op donderdag 30 januari 2014. Het programma loopt van 17:30 tot 22:00 uur.

Waar? Het diner zal plaatsvinden op ons kantoor in Amsterdam.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan vóór zondag 12 januari 2014 om 24.00 uur via www.werkenbijrolandberger.nl. Bij inschrijving vragen wij je zowel cv, motivatiebrief als cijferlijsten (van middelbare school en universiteit) mee te sturen. Na inschrijving zal er een selectie plaatsvinden. Je ontvangt vanaf 16 januari bericht of je geselecteerd bent. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je terecht bij Eva Jongbloed, via telefoonnummer 020-7960 600 of per e-mail naar eva.jongbloed@rolandberger.com.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 30 januari 2014

Inschrijven voor: 12 januari 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten