The Pitch 2013

Bedrijf
Datum
20 november 2013
Inschrijven voor
21 oktober 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

The Pitch 2013

Strategy Consulting met een ondernemende instelling, dat is waar Roland Berger voor staat. Tijdens de vierdaagse business course ' The Pitch' ervaar jij hoe wij innovatie combineren met strategie.In teams met medestudenten en Roland Berger consultants zet je patenten om in een businessplan. Ontwikkel een heldere strategie en overtuig investeerders van jou visie! The Pitch is het ideale moment om diepgaand kennis te maken met het vak van strategie consulting in het algemeen en de werkwijze van mensen van Roland Berger in het bijzonder.

Roland Berger - The Pitch 2013

Programma en locatie

The Pitch draait om een combinatie van strategie en ondernemerschap

  • De eerste dag staat in het teken van het concept: met welk patent ga ik als ondernemer de wereld veroveren? Wat is ondernemerschap en hoe combineer ik dit met strategie?
  • De tweede dag draait om de ontwikkeling van het concept: "turning technology into business". Hoe verdien ik geld met dit idee, wat is mijn business model? Wie zijn onze klanten en wat verwachten ze van ons? En hoe ziet mijn nieuwe commercial eruit?
  • De derde dag draait om The Pitch. Eerst zul je met een kritische financiële bril naar je business plan kijken, om deze – na een professionele presentatietraining – met een goed onderbouwde pitch aan investeerders te presenteren.
  • Op de vierde dag sluiten we het geheel af met een gezamenlijk ontbijt.

De Business Course vindt voor het grootste gedeelte plaats op het kantoor van Roland Berger in het World Trade Center in Amsterdam. Overnacht wordt in een hotel in Amsterdam. Je kunt je hier binnenkort aanmelden (de deadline is 20 oktober 2013 om 24.00 uur). Je ontvangt vanaf 23 oktober bericht of je bent geselecteerd voor de selectiegesprekken op 30 en 31 oktober. Houd deze data dus alvast vrij in je agenda.

Met vragen kun je terecht bij Recruitment, via telefoon 020-7960677
of per e-mail pam.tendoesschate@rolandberger.com.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 20 november 2013

Inschrijven voor: 21 oktober 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten