Ontbijtsessie 10-10 - Fiscaal zakendoen

Bedrijf
Datum
10 oktober 2013
Inschrijven voor
03 oktober 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ontbijtsessie voor ICT ondernemingen

Thema: Fiscaal optimaal internationaal zakendoen
Organisator: Grant Thornton

Onze sectorgroep ICT organiseert een aantal ontbijtsessies over thema's met impact. Belangrijke thema's in de sector komen aan bod en via deze sessies leren ondernemers elkaar en ons beter kennen. Doel is om u als ambitieuze ondernemer te assisteren bij uw uitdagingen en ambities.

Thema van deze sessie
Hoe kunt u fiscaal optimaal internationaal zakendoen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw ondernemingsactiviteiten uit te breiden naar het buitenland. De onbekendheid met de fiscale gevolgen die een gang naar het buitenland met zich meebrengt kan echter juist de reden zijn om uiteindelijk niet internationaal zaken te gaan doen.

Graag nemen wij deze drempel bij u weg. Laat u informeren over de fiscale mogelijkheden die ondernemen in het buitenland biedt. Door optimaal gebruik te maken van bestaande binnenlandse en buitenlandse belastingwetgeving en -verdragen kunt u voordeel behalen. Wij zijn van mening dat ondernemen in het buitenland niet alleen commercieel tot nieuwe mogelijkheden leidt maar ook fiscale kansen biedt. Wij zullen u tijdens deze ontbijtsessie enkele mogelijkheden presenteren.

Belastingverdragen
Nederland is internationaal bekend om de vele belastingverdragen die gesloten zijn met het buitenland. De overheid heeft internationaal ondernemen hiermee willen stimuleren. Het is nu aan u om te kijken welke voordelen u kunt behalen. Gedurende onze ontbijtsessie willen we een aantal van deze voordelen de revue met u bespreken.

Wanneer?
Donderdag 10 oktober 2013

Waar?
Locatie nog te bepalen (regio Randstad).

Programma
8.00 - 8.20: registratie en ontbijt
8.20 - 9.40: presentatie en discussie
9.40 - 10.00: koffie/thee

Overige sessies12 december 2013: Hoe om te gaan met fraude en corruptie in Nederland en internationaal? 

Aanmelden voor de sessie op 10 oktober 2013
Bent u directielid of ondernemer in de ICT sector, dan bent u van harte welkom om deze ontbijtsessie bij te wonen. U kunt zich kostenloos aanmelden via onderstaand formulier. Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk 3 oktober.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 10 oktober 2013

Inschrijven voor: 03 oktober 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals