Cursus Beleidsmedewerker Jeugd

Bedrijf
BMC
Datum
08 oktober 2013
Inschrijven voor
07 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

BMC - Cursus Beleidsmedewerker Jeugd

Wat moeten gemeenten allemaal doen rondom de implementatie van de nieuwe Jeugdwet? In het najaar van 2013 vindt de 5-daagse cursus voor beleidsmedewerkers Jeugd & Gezin plaats (8 en 31 oktober, 12, 21 en 28 november).

De Rijksoverheid werkt samen met de VNG dan ook aan de nieuwe Jeugdwet, die de wijzigingen in de jeugdhulp op drie niveaus zal gaan regelen: bestuurlijk, financieel en inhoudelijk. De totale regie komt bij de gemeenten te liggen. Maar welke stappen moet u doorlopen om de nieuwe Jeugdwet correct binnen uw regio te implementeren?

Doelgroep
De cursus is bedoeld voor beleidsmakers, beleidsmedewerkers, teamleiders, (programma)managers, transitiemanagers, co√∂rdinatoren, adviseurs, projectleiders  en juristen, jeugd, onderwijs, welzijn, Wmo, maatschappelijke ontwikkeling, participatie en zorg bij gemeenten en Rijk en provinciale overheden.

Opleiding in lijn met Spoorboekje transitie jeugdzorg
Het spoorboekje transitie jeugdzorg loopt als leidraad door deze opleiding, zodat de opleiding geheel aansluit bij de processtappen die u moet doorlopen om de nieuwe Jeugdwet te implementeren!

Inschrijven?
Alle informatie over het programma, de trainers, de kosten en inschrijven, klik hier

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 08 oktober 2013

Inschrijven voor: 07 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals