Seminar Nederland - Belgie

Bedrijf
Datum
13 juni 2013
Inschrijven voor
12 juni 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Nederland en België zijn vanzelfsprekende buren. U gaat bijvoorbeeld de grens over bij Vlaanderen en u wordt nog altijd aangesproken in dezelfde taal. U ziet herkenbare producten. Op het eerste gezicht lijkt er niet direct iets anders. Toch zijn Nederland en België behoorlijk verschillend. Veel Nederlanders werken in Nederland maar wonen net over de grens, of omgekeerd. U kunt mogelijk gevolgen ondervinden bij de heffing van loon- en inkomstenbelasting belasting, maar ook bij de heffing van sociale verzekeringspremies. Kortom, genoeg aandachtspunten.

In vervolg op ons expat seminar vorig jaar over actualiteiten, nodigt Grant Thornton u van harte uit voor een nieuwe bijeenkomst op 13 juni 2013. Samen met Grant Thornton België organiseren wij deze bijeenkomst op ons kantoor in Amsterdam om met u over dit thema van gedachten te wisselen.

Het seminar zal in het teken staan van Nederland en België en de fiscale gevolgen van grensoverschrijdende tewerkstelling. Daarbij zullen wij met name stilstaan bij uitzendingen van korte duur. Vervolgens praten wij u graag bij over actuele ontwikkelingen op het gebied van de 30%-regeling en immigratie.

Tijdens dit seminar zullen diverse specialisten aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Onder meer de volgende onderwerpen zullen tijdens het seminar aan bod komen:

  • belastinggevolgen van grensoverschrijdend werken;
  • sociale zekerheid;
  • actualiteiten.

Naast het plenaire programma, waarbij u ruim de mogelijkheid krijgt zelf actief te participeren en vragen te stellen, sluiten we dit seminar af onder het genot van een hapje en een drankje.

U bent op donderdag 13 juni 2013 vanaf 15.30 uur van harte welkom op ons kantoor in ‘The New Loft Office’ in Amsterdam. Klik hier voor een routebeschrijving. 

Aanmelden
U kunt zich kostenloos aanmelden voor dit seminar via het contactformulier.

English version
If you or one of your colleagues would like to attend this seminar in English, please let us know in the attached application form. The seminar on June 13th will be held in Dutch, however an English version may be scheduled depending on the number of applicants. In this case, we kindly request to return the completed form and mark '' yes' for interest in the English version.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 13 juni 2013

Inschrijven voor: 12 juni 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals