Port4Growth High Growth Forum

Bedrijf
Datum
10 juni 2013
Inschrijven voor
09 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kom tijdens het High Growth Forum in contact met ruim 200 DGA’s van groeibedrijven, stel je vragen over groei bij experts en raak geïnspireerd door succesvolle ondernemers die hun ondernemersverhaal delen.

Leer ondernemers kennen, raak geïnspireerd en groei door!
Het High Growth Forum is speciaal voor ervaren directeur grootaandeelhouders van groeibedrijven. Op het High Growth Forum komen bedrijven die de startfase ruim voorbij zijn, minimaal 10 fte in dienst hebben en een duidelijke groeiambitie hebben. In 2013 verwachten we zo’n 200 bezoekers.

Wat haal ik er uit?

  • Raak geïnspireerd door de ervaren ondernemers die hun verhaal delen.
  • Leer 200 ondernemers kennen en vergroot je netwerk.
  • Spreek met experts op het gebied van jouw groeiknelpunten.

Impressie 2012
Om een indruk te krijgen wat het High Growth Forum is geven we hierbij een terugblik naar het High Growth Forum van 2012.

Sprekers
Tijdens het High Growth Forum 2013 staan er inspirerende, succesvolle ondernemers op het podium om hun ondernemersverhaal met de zaal te delen.

  • Ben Kerkhof
  • Frank Krake

Dit event speciaal voor groeiondernemers vindt plaats op maandag 10 juni 2013 van 09:00 uur t/m 18:00 uur in Groenekan.

Grant Thornton verzorgt masterclass: Groeien met Private Equity!
Volg High Growth Award winnaar 2012 Emesa | Vakantieveilingen.nl
Het financieringsspeelveld is definitief veranderd. In dit speelveld worden steeds weer nieuwe financieringsinitiatieven ontplooit om ondernemers te helpen een volgende groeistap te maken. De vraagt rijst als snel, welke financiers daadwerkelijk waarde toevoegen aan uw onderneming en u helpen om uw groeiambities te verwezenlijken?

Emesa, de moedermaatschappij van Vakantieveilingen.nl, heeft om haar groeiambities te realiseren samengewerkt met het Britse Private Equity bedrijf Oakley Capital. Het doel van Private Equity is om bij de ondernemingen waarin zij investeren samen met het management, op basis van wederzijds respect en vertrouwen, langdurige waarde te creëren voor alle betrokkenen en de ondernemingen verder te laten ontwikkelen en groeien. Het gaat dus om meer dan alleen het inbrengen van kapitaal, maar juist ook om de kennis en ervaring van de investeerders om gezamenlijk verder te groeien.

Krijg meer inzicht in de werkwijze van Private Equity
Maar weet jij wat Private Equity exact is en hoe deze professionele partijen te werk gaan? In welke situaties schakel je Private Equity in? En wat kan Private Equity voor jouw onderneming betekenen en op welke niveau voegen ze waarde toe?

Wat haal ik eruit?

  • Je raakt bekend met de verschillende vormen van Private Equity.
  • Ontdek in welke situaties je Private Equity goed kan inschakelen.
  • Leer op welke niveaus Private Equity waarde toevoegt aan jouw onderneming?
  • De kansen van Private Equity en de wijze waarop Private Equity waarde creëert.
  • Krijg meer inzicht in op de werkwijze van Private Equity en de wijze waarop zij ondernemingen selecteren (inclusief het investeringsproces)

Onderzoek wijst uit dat er groei gerealiseerd wordt
Private Equity is geen doel op zich. Maar onderzoek wijst uit dat een meerderheid van de bedrijven na een investering door een participatiemaatschappij groeit wat betreft omzet, werkgelegenheid en winst. Ook investeert het grootste deel van de bedrijven meer in marketing en research & development. Wist u dat Greetz, Bukatchi, Fonq.nl ook met private equity, oftewel kapitaal van een participatiemaatschappij gefinancierd zijn?

Sprekers: Luc Daemen en Michiel Knubben van Grant Thornton

Locatie
Fort Voordorp
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan

Inschrijven
Inschrijven kan via het contactformulier. Een medewerker van Port4Growth zal na uw aanmelding spoedig contact opnemen om deelname te bevestigen.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 10 juni 2013

Inschrijven voor: 09 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals