Blinde Vlekken (M&O Veerkracht Congres)

Bedrijf
Datum
28 juni 2013
Inschrijven voor
27 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Masterclass op M&O-congres ‘Veerkracht’

Hoe houden kleine organisaties zich staande in tijden van crisis? Hoe is het gesteld met de (veer)kracht van het MKB, de advocatuur en brancheorganisaties? Een sprankelende masterclass 'Blinde vlekken' op vrijdag 28 juni neemt je mee de diepte in in drie branches.

De masterclass Blinde Vlekken is een van de zes masterclass op het congres 'Veerkracht, wendbaarheid in organiseerprocessen'. Het complete programma van het congres is te vinden op de website van M&O.

De masterclass 'Blinde vlekken' wordt gegeven door Berenschot adviseur Tim van der Rijken. De andere sprekers zijn Nicolai Dictus, Robert Oskam, Stefan Quak en Wim Sprenger.

De masterclass gaat in op:

  • Hoe klein kun je zijn?
    Hoe houden kleine organisaties zich staande in tijden van crisis? Deze sessie gaat over kleinschaligheid, professionaliteit en innovatie. En over het gebrek aan zichtbaarheid van en bij de adviseur. Waarom lijkt de behoefte aan advies hier minder evident?
  • Businessmodellen in de advocatuur betwist
    De markt van de advocatuur verandert. Dat vraagt een andere rol van de advocaat. In deze masterclass gaan de sprekers interactief met je op zoek naar innovatieve businessmodellen. In subgroepjes maak je kennis met vijf generieke businessmodellen voor de advocatuur en zie je hoe je vanuit een ander perspectief een businessmodel kan innoveren.
  • Brancheorganisaties: speelbal van belangen of motor van het middenveld? Wat is de rol van brancheorganisaties anno 2013? Achter de schermen werken zij aan de inrichting van onze economie. Zijn zij in staat om Nederland uit de recessie te halen? Welke strategieën kunnen zij daarbij volgen? En hoe moeten zij zich dan organiseren: samen sterk of verdeel en heers?

Datum: 
Vrijdag 28 juni 2013, 11.15-12.45.

Locatie:
Papendal, Arnhem

Kosten:
Voor het hele congres: € 545,- (excl. btw).

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 28 juni 2013

Inschrijven voor: 27 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals