Lokaal Veiligheidsbeleid

Bedrijf
Datum
25 juni 2013
Inschrijven voor
24 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Seminar Altijd druk: actualiteiten en prioriteiten in het lokaal veiligheidsbeleid

Hoe krijgt u grip op de organisatie van het lokale veiligheidsbeleid, met inbegrip van partners, prioriteiten, actualiteiten en de politiekbestuurlijke werkelijkheid? Hoe organiseert u een werkbaar traject met voldoende flexibiliteit om in te spelen op onverwachte zaken en waarmee u een antwoord heeft op de verwachtingen van burgemeester, raad en samenleving?

Berenschot organiseert het seminar 'Altijd druk: actualiteiten en prioriteiten in het lokaal veiligheidsbeleid', waarop we graag onze ervaringen en zienswijze met u bespreken.

Sprekers

Ludy Geut (middagvoorzitter), prof. dr. Hans Boutellier (bijzonder hoogleraar Veiligheid en Burgerschap), André Vervooren, (directeur OOV Rotterdam), Frans Swinkels (hoofd OOV Tilburg en voorheen districtchef bij Politie Midden- en West-Brabant), Wim Hillenaar (burgemeester van Cuijk).

Datum: 
Dinsdag 25 juni 2013

Locatie:
Berenschot, Europalaan 40, Utrecht

Kosten:
Gratis

Doelgroep:
Afdelingshoofden/directeuren OOV en strategisch adviseurs OOV. Ofwel degenen die voor de uitdaging staan hun afdeling of directie zó te organiseren dat deze kan functioneren conform de hoge eisen van burgemeester, raad en samenleving.

Aanmelden kan bij Adrianne Hess via 030 - 291 68 77 of a.hess@berenschot.nl (secretariaat).

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar niet vrijblijvend. U kunt zich tot 11 juni kosteloos afmelden voor het seminar, hierna worden € 95,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 25 juni 2013

Inschrijven voor: 24 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals