Dagbesteding - Beschut werken

Bedrijf
Datum
11 juni 2013
Inschrijven voor
10 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De afgelopen maanden heeft Berenschot samen met acht SW-organisaties (Drechtwerk, Dukdalf, Iederz, Pantar, Sallcon, SWA, Topcraft en WSD) onderzoek gedaan naar vormen voor dagbesteding en beschut werken. Vanwege het succes van deze inspirerende gezamenlijke aanpak starten we in juni een tweede ronde.

Aan deze tweede ronde kunnen vier SW-organisaties en vier zorginstellingen deelnemen. We beginnen het project met een bezoek aan de Pleisterplaats Zuilen, een wijkinitiatief van zorginstelling Portes in Utrecht. Aansluitend zullen we in een startsessie het project definitief vormgeven. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdagochtend 11 juni 2013.

Bent u geïnteresseerd in deze sessie en bent u van een SW-organisaties of zorginstelling, dan bent u van harte welkom. U kunt zich aanmelden voor deze ochtend om vrijblijvend te onderzoeken of u mee wilt doen met het tweede project. U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Dorrit de Jong06-55364792 of Maarten Adelmeijer 06-23537966.

9.30 - 11.00 uur      

Werkbezoek aan ‘De Pleisterplaats' in Zuilen.

Betreft een ‘inclusief' buurthuis, gerund door en voor de wijk, zonder professionals. Hiermee vult Portes het beleid van de gemeente Utrecht in. We krijgen een rondleiding en uitleg door een van de medewerkers.
 
11.00 - 12.30 uur     

0-sessie ‘Werk is de beste zorg'

We gaan in gesprek over het tweede project en horen daarbij graag wat uw vragen zijn en hoe we het project zo interessant en relevant mogelijk kunnen maken voor alle deelnemers.

Datum: 
Dinsdag 11 juni 2013

Locatie:
St. Ludgerusstraat 251, Utrecht

Kosten:
Gratis

Doelgroep:
Directeuren/managers van SW-bedrijven of zorginstellingen

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 11 juni 2013

Inschrijven voor: 10 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals