Inhouselunch met Stichting Duurzaam Nederland

Bedrijf
YSE
Datum
20 juni 2013
Inschrijven voor
19 juni 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 20 juni organiseert YSE in samenwerking met Stichting Duurzaam Nederland een inhouselunch.

Stichting Duurzaam Nederland (SDN) inspireert, verbindt, (co)-creëert, innoveert en onderneemt. Dit doet SDN door als schakel op te treden tussen de not-for-profit sector, universitaire studenten en het bedrijfsleven. Universitaire studenten voeren projecten uit voor not-profit organisaties en worden hierbij geadviseerd en begeleid door coaches uit het bedrijfsleven.

YSE zal samen met SDN op deze dag een programma verzorgen waar de studenten hun talenten in kwijt kunnen en kennis kunnen maken met beide organisaties, de not-for-profit sector en het bedrijfsleven.

Tijdens de sessie wordt aan de hand van een case de affiniteit met de non-profit onderwerpen gecombineerd met gevoel voor samenwerking en verandermanagement. Wat gebeurt er als een bedrijf wil samenwerken met een NGO en hoe valt deze samenwerking in te richten? Wie zijn daarbij betrokken en hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen zich ook betrokken voelen? De studenten zullen in de huid van een YSE-er kruipen en dit vraagstuk oppakken om uiteindelijk hun gave ideeen te pitchen!

Inschrijven?
Neem contact op met Ebba Roessingh, HR Adviseur bij YSE, +31 884040460 of per email: e.roessingh@yseprogram.com

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 20 juni 2013

Inschrijven voor: 19 juni 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten