This is the Case - Utrecht

Bedrijf
Datum
27 mei 2013
Inschrijven voor
27 mei 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Kleine Consultant wil graag doorgroeien en daarom zijn we op zoek naar nieuwe consultants om onze teams te versterken. Dus houd jij er van problemen op te lossen? Heb jij interesse om praktijkervaring in strategy consulting op te doen? En kan jij je kennis overbrengen op anderen? Dan ben jij een Kleine Consultant in spé!

De Kleine Consultant biedt:
consultants de mogelijkheid om het werk van een strategy consultant te ontdekken. Zo biedt De Kleine Consultant uitdagende strategische projecten, coaching tijdens de projecten door gerenommeerde professionals uit de strategy consultancy branche, speciale trainingen van onder andere AT Kearney, Booz & Co. en Roland Berger om die vaardigheden te leren die voor een strategy consultant van belang zijn, en ten slotte een groep inspirerende collega's om mee samen te werken.

De Kleine Consultant zoekt:
enthousiaste, ondernemende studenten met minimaal 90 ECTS die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Hierbij zien we studenten met alle mogelijke studieachtergronden tegemoet.

This is the Case - Utrecht:
Op This is the Case leer je De Kleine Consultant beter kennen en ga je zelf aan de slag met een praktijkcase. We eindigen met een informele borrel. Kom langs!

Het event vindt plaats in het Auditorium op de campus van UCU (University College Utrecht). Het begint om 20:00. Je kan je aanmelden via een mail naar Marcel Petit op utrecht@dekleineconsultant.nl of meldt je aan via facebook; https://www.facebook.com/events/637590862922600/?fref=ts 

Tot de 27e!

Event informatie

Bedrijf: De Kleine Consultant

Datum: 27 mei 2013

Inschrijven voor: 27 mei 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten