Young Professional Vitaliteitsbattle

Bedrijf
Datum
21 juni 2013
Inschrijven voor
07 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 21 juni vindt de Young Professional Vitaliteitsbattle 2013 plaats, georganiseerd door Sport en Zaken in samenwerking met adviesbureau Atos Consulting en De Vonken van 2028.

Maatpak uit, sportschoenen aan
Bedenkt jouw team het beste sportieve plan voor jullie bedrijf?

Veel mensen die werken, sporten en bewegen te weinig. De sportdeelname daalt drastisch als mensen eind twintig zijn en gaan werken. 47% van werkend Nederland sport slechts één keer per week en er zijn nog lang niet genoeg bedrijven die hun personeel stimuleren te sporten. Sport heeft juist zoveel positieve effecten op de werkvloer! Samen sporten zorgt voor teambuilding, daling van het ziekteverzuim én het verbetert je werkprestaties. En denk eens aan het positieve effect op het imago, als een bedrijf sporten onder haar werknemers stimuleert! 

Wij dagen jou en je collega’s uit om in één dag een plan te ontwikkelen om meer collega’s binnen jullie bedrijf aan het sporten te krijgen.

Young Professional Vitaliteitsbattle

Datum: Vrijdag 21 juni 2013
Tijd: 9.00 – 16.00 uur
Locatie
: Hoofdkantoor IBM, Amsterdam

Op 21 juni gaat jouw team de strijd aan met teams van andere bedrijven! In één middag maken jullie een sportief plan voor jullie eigen bedrijf. Coaches zullen dit proces begeleiden. Aan het eind van de middag selecteert een jury de drie beste plannen. Zit jullie plan daarbij, dan pitcht jouw team voor de hele groep en maken jullie kans op de hoofdprijs, een Sport- en Beweegscan ter waarde van € 1.500,- én vier adviesuren van Sport & Zaken om het plan daadwerkelijk te implementeren! Het sportiefste team van de dag wint een Bootcamp!

Spelregels

  • Elk team bestaat uit maximaal vijf Young Professionals: één van hen is teamcaptain.
  • Elk team neemt een Supporter mee vanuit het senior management, die zorgt voor de borging van het plan in de organisatie.
  • Kosten voor deelname bedragen per team € 250,-. Hiervoor ontvang je een geheel verzorgde dag inclusief lunch.

Inschrijven of meer Info?

  • Inschrijven kan tot 7 juni
  • Er is slechts plek voor 14 teams, dus zorg dat je je team snel en vóór 7 juni aanmeldt!
  • Check voor meer info en aanmelden: www.sportenzaken.nl/vitaliteitsbattle.
  • Bij vragen, neem contact op met Mark Janssen e-mail: vitaliteitsbattle@sportenzaken.nl.

Sport Stimuleren
Met de Vitaliteitsbattle willen initiatiefnemers Sport & Zaken, Atos Consulting en De Vonken van 2028, sport en beweging stimuleren in het Nederlandse bedrijfsleven.

Event informatie

Bedrijf: Atos Consulting

Datum: 21 juni 2013

Inschrijven voor: 07 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals