Benchmark Care 2013

Bedrijf
Datum
16 april 2013
Inschrijven voor
15 april 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Hoe verhouden de overhead, het primair proces en de productiviteit van uw organisatie zich tot die van andere organisaties uit de care-sector? Wat is genoeg en wat is teveel?

Dat zijn de vragen die de Benchmark Care van Berenschot al een decennium lang beantwoordt. Wij hebben samen met ruim 350 zorgaanbieders Nederlands meest omvangrijke database opgebouwd waaruit normen voor een verantwoorde omvang van de overhead kunnen worden bepaald. Onze cijfers op het gebied van overhead zijn de meest gerefereerde en worden landelijk als norm gezien.

Wat levert deelname u op?

Alhoewel de focus ligt op overhead, brengt de benchmark dit jaar ook uw primair proces, productiviteit, kosten en opbrengsten en financiële positie glashelder en gedetailleerd in kaart!

We vergelijken uw organisatie met zorgaanbieders van vergelijkbare omvang en met dezelfde zorgproducten (VVT/GHZ/GGZ). We laten zien waar, maar ook waarom u afwijkt. Daarmee wordt het mogelijk om onderbouwd en effectief te sturen op uw bedrijfsvoering. De benchmark geeft niet het ‘finale oordeel', maar biedt objectieve vergelijkingsinformatie.

De adviseurs van Berenschot lichten de conceptuitkomsten persoonlijk toe en gaan samen met u in gesprek over de betekenis ervan voor uw organisatie. Na validatie van de uitkomsten stellen wij voor u een individuele rapportage op. Tot slot organiseren wij een discussiebijeenkomst voor alle deelnemers, waarbij we ingaan op de uitkomsten in de context van de huidige ontwikkelingen.

Planning

De Benchmark Care 2013 begint met een optionele startbijeenkomst op dinsdag 16 april, van 12.00-15.00 uur bij Berenschot in Utrecht. Voorafgaand aan deze bijeenkomst ontvangt u de conceptvragenlijst. Deze bespreken we tijdens de bijeenkomst, zodat deze optimaal voldoet aan uw behoeften. Na de bijeenkomst maken wij de vragenlijst definitief, waarna iedere deelnemer deze invult. Vervolgens bespreken we in een persoonlijk gesprek met u de conceptuitkomsten. Op vrijdag30 augustus ontvangt u uw rapportage. Tot slot vindt in oktober de discussiebijeenkomst plaats voor alle deelnemers.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de onderzoeksmethodiek, prijs, planning en inschrijving contact op met Marvin Hanekamp of Annick van Kollenburg.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in. Wilt u zich direct inschrijven voor de Benchmark? Klik dan op het inschrijfformulier in het gele blokje.

Datum
Dinsdag 16 april 2013

Tijdstip
12.00 - 15.00 uur

Locatie
Kantoor Berenschot
Europalaan 40, Utrecht

Kosten
€2.950,-

Doegroep
Zorgaanbieders van VVT/GHZ/GGZ

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 16 april 2013

Inschrijven voor: 15 april 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals