Basiscursus Ken- en stuurgetallen

Bedrijf
Datum
14 mei 2013
Inschrijven voor
13 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Berenschot en HR Academy organiseren op 14 mei 2013 een praktische cursus voor de HR-professional. De Basiscursus Ken- en Stuurgetallen is bedoeld voor de HRM-er die zich de basisbeginselen van het werken met ken- en stuurgetallen eigen wil maken.

In de hedendaagse kennis- en diensteneconomie is HR verantwoordelijk voor de grootste productiefactor: een substantieel deel van de omzet gaat op aan HR-gerelateerde kosten. HR speelt dus duidelijk een strategische rol, met grote financiële impact. Vooral in economisch mindere tijden als deze zal HR inzicht moeten bieden in de bijdrage die zij levert aan het bedrijfsresultaat.

Deze verhelderende cursus is bedoeld voor de HRM-er die zich de basisbeginselen van het denken in en werken met ken- en stuurgetallen eigen wil maken. U krijgt niet alleen theorie, maar gaat ook meteen met de praktijkvoorbeelden aan de slag. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Tijdens de oefensessies krijgt u veel persoonlijke aandacht van de ervaren trainers van Berenschot HRM. Aan het eind van deze dag heeft u inzicht in het belang van ken- en stuurgetallen. Daarnaast weet u – aan de hand van praktische voorbeelden – ken- en stuurgetallen te selecteren, te ontwikkelen en toe te passen voor diagnose en besturing.

Praktische informatie

Datum: 
14 mei 2013

Locatie:
NBC, Nieuwegein

Kosten:
€ 590

Doelgroep:
HRM'ers die willen leren om hun HR-beleid beter meetbaar te maken.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 14 mei 2013

Inschrijven voor: 13 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals