Masterclass - De Vergrijzing Voorbij

Bedrijf
Datum
02 mei 2013
Inschrijven voor
01 mei 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wat betekent de extramuralisering van zorg voor u als zorgaanbieder? Welke keuzes maakt u ten aanzien van doelgroep en dienstenaanbod? En wat zijn de gevolgen voor uw vastgoedportfolio en de inzet van uw personeel? In de masterclass ‘De Vergrijzing Voorbij' wordt op deze vragen ingegaan.

Berenschot biedt een masterclass aan voor toezichthouders, bestuurders en managers werkzaam in de ouderenzorg. Deze masterclass geeft u in een dagdeel en in een select gezelschap van maximaal 10 personen verdiepende inzichten over de gevolgen van extramuralisering voor uw organisatie. Aan de hand van een praktisch stappenplan doorlopen wij de vragen die u en uw organisatie helpen om te gaan met de ingezette extramuralisering.

Na afloop van de masterclass beschikt u over nieuwe inzichten en praktische handvatten om toe te passen in uw eigen organisatie. De masterclass staat in het teken van het opdoen van kennis en inspiratie om de uitdagingen gekoppeld aan de extramuralisering binnen uw organisatie aan te gaan!

Voor meer informatie over de masterclass lees de flyer onder downloads of neem contact met ons op.

"Het was een buitengewoon goede masterclass. De presentatie en de werkvorm in een kleine groep was prettig." Gerda (G.A.) Bos-Gosselink MSc. Adjunct-directeur Gasthuis Sint Jan de Deo"

Praktische informatie

Data: 
Donderdag 18 april 2013
Donderdag 2 mei 2013

12.30 uur - 16.30 uur

Locatie:
Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Kosten:
€ 395,- per deelnemer. Geen btw verschuldigd.

Doelgroep:
Toezichthouders, bestuurders en managers werkzaam in de ouderenzorg.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 02 mei 2013

Inschrijven voor: 01 mei 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals