Corporate Finance Inhousedag

Bedrijf
Datum
03 mei 2013
Inschrijven voor
26 april 2013
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Kennismaken met de nummer 1 van Nederland

KPMG Corporate Finance begeleidt de meeste transacties in Nederland. Op vrijdag 3 mei a.s. organiseren wij een inhousedag. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Schrijf je dan nu in!

KPMG Corporate Finance
KPMG Corporate Finance begeleidt alle stadia van financiële transacties, zowel fusies, overnames als financiering. Met ruim 95 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland. Van aquisities van middelgrote ondernemingen tot Europese megafusies.

Zijn wij op zoek naar jou?
Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van finance, bedrijfseconomie of bedrijfskunde? En beschik jij over uitstekende analytische vaardigheden en business sense en vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken, dan leren wij jou graag kennen! Om deze kennismaking op een informele manier te laten verlopen, organiseren wij op vrijdag 3 mei een speciale Corporate Finance Inhousedag.

Word jij de nieuwe dealmaker?
Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Uiteindelijk gaat het erom dat jij met je team de beste deal weet te onderhandelen.

Programma
De Corporate Finance Inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Tijdens de dag krijg je de kans intensief kennis te maken met KPMG. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Je wordt in de loop van de ochtend ontvangen en we sluiten de dag af met een borrel. Op deze manier krijg je de kans om gedurende de dag zowel op een inhoudelijke als een informele manier met ons kennis te maken.

Inschrijven en meer informatie
Interesse in de Corporate Finance Inhousedag? Schrijf je vóór vrijdag 26 april in via onderstaande button

Uiteraard kun je ook direct solliciteren of je aanmelden voor een meeloopstage. Neem voor meer informatie contact op met Manon ten Holter van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 8719 of per e-mail.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 03 mei 2013

Inschrijven voor: 26 april 2013

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten