PO-Raad Congres - Bevlogen besturen

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 07 juni 2013

Inschrijven voor: 06 juni 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Bedrijf: BMC

Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op donderdag 6 en vrijdag 7 juni vindt het congres ‘Bevlogen besturen’ van de PO-Raad plaats in Lunteren. Het congres sluit aan op de Algemene Ledenvergadering.

Op donderdag verzorgt Paul Frissen, lid van adviesorgaan Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling (RMO), bestuursvoorzitter van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en hoogleraar bestuurskunde een inleiding. Tijdens het diner vindt een ronde tafel discussie plaats waarin Paul Frissen en Edith Hooge, partner bij BMC, en andere deskundigen op het gebied van governance en leiderschap, verder ingaan op het thema van de inleiding, onder leiding van journaliste Maria Henneman.

Op vrijdag volgen na de opening door de nieuwe voorzitter van de PO-Raad Rinda den Besten plenaire sessies en subsessies onder leiding van onder andere Henno Theisens (lector public management), Jo Hermans (hoogleraar opvoedkunde), Ine Spee (crisisadviseur), Marc Frequin (Directeur-generaal Wonen en Bouwen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken) en Hans van Dael (partner bij BMC en projectleider bij de PO-Raad op het project ‘Sturen op onderwijskwaliteit’).

Aanmelden kan via de website van PO-Raad

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 07 juni 2013

Inschrijven voor: 06 juni 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals

Events