Succesvolle projecten, zo kan het ook

Bedrijf
Datum
07 maart 2013
Inschrijven voor
06 februari 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ensink & van Gool bestaat 5 jaar. Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. 

Al vijf jaar lang delen we onze kennis en ervaring op het gebied van ICT project- en servicemanagement met onze medewerkers. En via hen met onze opdrachtgevers. Om onze 5e verjaardag te vieren, willen we het delen van kennis uitbreiden. Vandaar dat we u trakteren op dit symposium, dat op 7 maart zal plaatsvinden.  Het programma begint om 14:30 en is speciaal samengesteld voor iedereen die met ICT-projecten te maken heeft en zit boordevol inspirerende ideeën, nieuwe ervaringen en interessante ontmoetingen. Gedurende de dag verzamelen we tips en trucs vanuit de zaal die we natuurlijk graag met alle deelnemers delen. Om 19:30 zullen we dit ‘verzamelde werk’ presenteren, daarna begint de (netwerk)borrel. 

De gastsprekers zijn:

Nicoline Mulder
Nicoline Mulder vertelt, aan de hand van haar ervaringen met de bouw van de stadsbrug  “De Oversteek” in Nijmegen, over ‘Value Based Project management’. “Als we goed naar de best practices in projectmanagement kijken, zien we een eenzijdig beeld. De nadruk ligt op faseren, beheersen en monitoren. Bij complexe projecten, waar veel vaagheden en onzekerheden spelen, past zo’n aanpak niet.”

Jan Schilt
Jan Schilt, oprichter van GamingWorks, neemt u vervolgens in The Challenge of Egypt mee naar het oude Egypte waar u in kleine teams aan de slag gaat met de bouw van de piramides. Door vanuit het heden naar de projectissues van toen te kijken, ervaart u samen met de andere aanwezigen hoe projectteams beter kunnen samenwerken.

Het laatste deel van de dag is gereserveerd voor het in praktijk brengen van de opgedane kennis en het delen van de ervaringen. Uiteraard onder het genot van een uitgebreide borrel. Wij trakteren.

Kortom, boeiende sprekers, inspirerende ervaringen en natuurlijk een uitstekende gelegenheid om andere interessante mensen te ontmoeten.

Aanmelden
Inschrijven voor het symposium Succesvolle projecten, zo kan het ook! kan hier.

Event informatie

Bedrijf: Ensink & van Gool

Datum: 07 maart 2013

Inschrijven voor: 06 februari 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals