AVS congres: Opvoeden, een hele puzzel

Bedrijf
BMC
Datum
15 maart 2013
Inschrijven voor
14 maart 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Schoolleiders, algemeen directeuren en bestuurders
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

AVS congres 'Opvoeden, een hele puzzel'

Op vrijdag 15 maart vindt het jaarlijkse AVS-congres plaats in het NBC in Nieuwegein. Het congres is bedoeld voor schoolleiders, algemeen directeuren en bestuurders en staat in het teken van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit jaar is het thema ‘opvoeden, een hele puzzel’: schoolleiders en leerkrachten spelen een grote rol bij de ontwikkeling van kinderen. Om dit te kunnen doen, moeten zij goed ‘uitgerust’ en ‘bepakt’ zijn.

Tijdens het congres zijn er verschillende workshops en sessies. BMC verzorgt, samen met de AVS, de workshop ‘Opvoeden doe je niet alleen! Integraal Kindcentrum als dé oplossing‘:

Onze samenleving wordt steeds complexer en dat zien we terug binnen het onderwijs. Scholen merken dat ze de problemen waarmee ze geconfronteerd worden, niet alleen kunnen oplossen. Wat betekent dit als u wilt samenwerken met kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO? Hoe krijgt u meer zicht en inzicht in de opvattingen van (toekomstige) partners? Deze workshop brengt uw eigen uitgangssituatie en rol in kaart en de rol van de toekomstige partners bij het bouwen aan een Integraal Kindcentrum (IKC). Daarbij gaat het bijvoorbeeld om leren en ontwikkelen, zorg, netwerkallianties en bedrijfsvoering. Hoe verhoudt deze uitgangssituatie zich ten opzichte van de standpunten van de partners of de gemeente? Wat betekent dit voor het uitstippelen van een ontwikkelpad? Vind het antwoord in deze workshop.


De workshop wordt verzorgd door Theo Lansu (senior adviseur BMC), Mireille van Duuren (senior adviseur BMC) en Ans Keij (senior adviseur AVS).

Download de informatiebrochure of bezoek de website voor meer informatie en om u aan te melden.

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 15 maart 2013

Inschrijven voor: 14 maart 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Schoolleiders, algemeen directeuren en bestuurders