Business Course voorjaar 2013

Bedrijf
Datum
02 mei 2013
Inschrijven voor
18 april 2013
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Business Course voorjaar 2013

Een van de toonaangevende hartcentra in Nederland wil een groeistrategie ontwikkelen. Het centrum heeft de ambitie om haar positie in Nederland en daarbuiten uit te bouwen, maar loopt nu al bijna tegen de grenzen van de huidige capaciteit aan. Hierdoor dreigt het centrum haar ambities niet te kunnen realiseren.

In een team werk je aan een toekomstbestendig plan waarmee het hartcentrum haar omvang en expertise kan blijven ontwikkelen. Dit plan moet je onderbouwen met gedegen analyses om medisch specialisten, ziekenhuisbestuur, patieĢˆntenorganisaties, verzekeraars en andere financiers te overtuigen.

Je leert hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant. Consultants van Gupta begeleiden je hierbij intensief. Aan het eind van de dag presenteer je jouw toekomstplan aan een jury van zorgbestuurders. Tijdens het aansluitende diner heb je ruim de tijd om informeel kennis te maken met ons hele team.

Datum: 2 mei 2013
Locatie: Op een aansprekende locatie in Amsterdam of Utrecht

Gupta Strategists - Business Course 2013

Inschrijven en informatie
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course voorjaar 2013? Dan ontvangen wij graag je CV en cijferlijsten van VWO en Universiteit, samen met een korte motivatiebrief over wat jou aanspreekt aan deze dag. De inschrijving sluit op donderdag 18 april.

Maandag 22 april maken we de selectie van deelnemers bekend. De business course heeft een kleinschalig karakter om alle deelnemers goed te begeleiden en tot echte resultaten te komen. Daarom geldt een strenge selectieprocedure.

Stuur je inschrijving naar Dennis Diederix of neem contact op voor meer informatie.

E-mail: dennis.diederix@gupta.nl
Telefoon: : +31(0)6 24870879
Website: www.gupta-strategists.nl

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 02 mei 2013

Inschrijven voor: 18 april 2013

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten