Wake Up! 2013

Bedrijf
Datum
20 juni 2013
Inschrijven voor
19 juni 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wake Up! 2013

Zet hem alvast in je agenda: de zevende editie van de Wake Up! Op donderdag 20 juni organiseert Finext weer een dag vol inspiratie, actuele trends en boeiende sprekers.

Fasten your seatbelts!
We gaan een vlucht maken. De bestemming? Die is voor iedereen anders. Een veilige vlucht staat centraal. In de luchtvaart is het essentieel dat alle activiteiten in samenhang kloppen, zowel voor vertrek, tijdens de vlucht als bij de landing. Integraal besturen is hierbij de sleutel.

Hoe creëer je inzicht in de kansen en bedreigingen, zodat de organisatie niet blind vliegt? En hoe voorkom je stuntvliegen? Of kies je een andere bestemming als dat nodig of gewenst is?

Tipje van de sluier: Foppe de Haan en CEO van Transavia.com Bram Gräber

Foppe de Haan neemt ons mee in zijn ervaringen als succesvolle trainer bij o.a. Jong Oranje en Heerenveen. Een inspirerend verhaal over resultaat, samenwerking en leiderschap.

Bram Gräber, CEO Transavia sinds 2010, vertelt over de recente turbulente tijden van de tweede luchtvaartmaatschappij van Nederland en neemt ons mee in zijn 'best practice' over integraal sturen. Dit zorgde ervoor dat Transavia na een jaar van verlies, weer zwarte cijfers schrijft en goed op weg is naar haar bestemming.

Meld je nu alvast aan
De Wake Up! is kosteloos voor klanten van Finext, waarbij het aantal plaatsen beperkt is.
Meld je nu hier aan voor deze vlucht.

Tot ziens op 20 juni!

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 20 juni 2013

Inschrijven voor: 19 juni 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals