Netherlands Russia Business Meet 2013

Bedrijf
Datum
08 april 2013
Inschrijven voor
07 april 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Economische relaties tussen Nederland en Rusland staan momenteel stevig in de belangstelling. Dat is ook te danken aan het grote handels- en investeringsvolume tussen beide landen, dat in de afgelopen tien jaar bijna is verviervoudigd.

Naast deze bloeiende zakelijke relaties zijn in de afgelopen decennia ook de culturele en maatschappelijke contacten toegenomen. Daarom heeft Nederland de uitnodiging van Rusland aangenomen om 2013 tot Bilateraal Nederland-Ruslandjaar uit te roepen. Het wordt een jaar waarin de brede, langdurige samenwerking tussen de twee landen centraal staat. 

De Netherlands Russia Business Meet 2013, georganiseerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ING en KPMG, is een van de grote evenementen in het economische programma van het Bilaterale Jaar. Het doel van deze Business Meet is de economische relaties tussen Rusland en Nederland verder te verbeteren en te intensiveren en mensen uit het bedrijfsleven, ondernemers en vertegenwoordigers van de publieke sector van beide landen bij elkaar te brengen. De bijeenkomst bestaat onder meer uit een plenaire sessie met keynote speakers uit zowel de publieke als de private sector in Rusland en Nederland en richt zich vooral op de volgende sectoren: healthcare, natural resources, agrifood, telecom/media/technologie en infrastructuur/transport/logistiek. 

Er wordt een hoge ambtelijke delegatie en een brede zakelijke delegatie uit Rusland verwacht; mogelijk zal president Poetin kort aanwezig zijn. 

Datum en locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats op 8 april in het Concertgebouw in Amsterdam. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy van der Veld van KPMG, (020) 656 7929.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 08 april 2013

Inschrijven voor: 07 april 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals