Starten met SEPA Training

Bedrijf
Datum
18 januari 2013
Inschrijven voor
17 januari 2013
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Twee-daagse Training:  Starten met SEPA

Tweedaagse training om de impact van SEPA op organisaties vast te stellen en het SEPA-migratieproject op een pragmatische en effectieve manier te starten.

De 'Starten met SEPA'-training heeft als doel u te helpen de impact van SEPA op uw organisatie goed in te schatten. Daarnaast helpt de training u om een effectief SEPA-projectplan op te stellen en direct pragmatisch te kunnen starten met het project.

SEPA (Single European Payments Area) heeft tot doel het Europese betalingsverkeer te harmoniseren en omvat alle eurobetalingen binnen een groot gedeelte van Europa. De overgang naar SEPA is een vereiste en dient afgerond te zijn op 1 februari 2014.

Met de overgang naar SEPA zal het huidige (Nederlandse) betalingsverkeer verdwijnen. Een migratie naar de SEPA-betaalproducten en -standaarden is voor organisaties een vereiste om in de toekomst betalingen te kunnen verrichten en te ontvangen. De impact van SEPA op een organisatie verschilt per organisatie maar is breder dan alleen een technische migratie naar de SEPA-standaarden. SEPA raakt de bedrijfsvoering in de financiële en administratieve processen, de klantprocessen en de bijbehorende ondersteunende systemen en controls.

Voor wie?
De training is gericht op de Finance, IT en Business professionals die verantwoordelijk zijn voor de SEPA-migratie binnen een organisatie.

Door wie?
De training wordt verzorgd door de SEPA-experts van KPMG op verschillende KPMG-kantoren in het land. Op de eerste trainingsdag wordt SEPA geïntroduceerd en wordt de impact van SEPA op organisaties inzichtelijk gemaakt. Na vier weken volgt de tweede, interactieve, trainingsdag. Hierin worden de opgedane SEPA-ervaringen besproken en worden inzichten over de impactanalyse gedeeld. Daarnaast kunnen de projectplannen verder verfijnd worden.

Data
De training neemt twee dagen in beslag. U kunt zich middels het aanmeldformulier hieronder aanmelden:

Trainingsronde

Dag 1: 18 januari 2013

Dag 2: 15 februari 2013

Kosten

De kosten van de tweedaagse training 'Starten met SEPA' bedragen EUR 630,- (excl. btw) per deelnemer. Voor de training geldt een minimum aantal deelnemers van 10 en een maximumaantal van 15. Op deze wijze kunnen wij u voldoende persoonlijke aandacht garanderen. Voor deelname van meerdere deelnemers uit één organisatie of voor een inhousetraining zijn speciale afspraken mogelijk.

Meer informatie
Voor meer informatie over de training 'Starten met SEPA' kunt u contact opnemen met Paul Geerts.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 18 januari 2013

Inschrijven voor: 17 januari 2013

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals