Executive Circle GGZ

Bedrijf
Datum
17 januari 2012
Inschrijven voor
17 december 2012
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Executive Circle GGZ

Donderdag 17 januari 2013 van 16.00 tot 19.00 uur bij Atos in Utrecht
Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor bestuurders van GGZ-instellingen.

E-health, we kunnen er niet meer omheen, ook u niet. Dit concluderen wij in ons onderzoek naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen in de GGZ anno 2012. GGZ-instellingen die in staat zijn effectieve e-health aan te bieden ter vervanging van bestaand aanbod zullen de slag om kostenbesparing en kwaliteit winnen. Want het huidige politieke klimaat legt de nadruk op kostenbeheersing en beoordeling op kwaliteit.

Wat betekent e-health nu concreet voor uw organisatie en voor uw medewerkers? Wat vraagt e-health van u als bestuurder en hoe kunt u het succes daarvan bepalen? Hoe kunt u e-health het beste implementeren? Hierover gaan wij met bestuurders van GGZ-instellingen in gesprek tijdens de Executive Circle GGZ. Wij organiseren dit interactieve bestuurdersevent aan de hand van de volgende thema’s.

 • Scenario Planning 2020: gunstig klimaat voor e-health ontwikkeling in de GGZ.
  Een korte toelichting op onze Scenario Planning analyse en de rol van e-health in de GGZ-scenario’s
 • Strategische kansen en bedreigingen
  Welke kansen en bedreigingen zijn er voor GGZ-instellingen bij de invoering van e-health
 • Implementatie: consequenties en scenario’s
  Welke ambitieniveau past bij e-health en welke gevolgen en impact heeft dat op uw organisatie, zoals huisvesting, organisatiestructuur of stuurprincipes
 • Samenwerking rond innovaties
  Is samenwerking nodig om slagkracht te krijgen op het gebied van innovaties en wat is de balans tussen het wiel zelf uitvinden en beheer hebben over de core-business?

Wij nodigen GGZ bestuurders uit op donderdag 17 januari 2013 om samen in gesprek te gaan voor welke uitdagingen ze staan en wat de invloed is op de organisatie. We maken de sessie interactief met stellingen en vragen. Vooraf kunt u op deze pagina een stelling of een vraag insturen.

Programma
Graag ontvangen wij u vanaf 16.00 uur. Het formele programma start om 16.30 uur en om 18.45 uur sluiten we af met een borrel. Uiterlijk een week voor de Executive Circle GGZ ontvangt u een bevestiging met een routebeschrijving. R.S.V.P. voor 17 december 2012 voor deelname.

Event informatie

Bedrijf: Atos Consulting

Datum: 17 januari 2012

Inschrijven voor: 17 december 2012

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals