Diensten

Schuberg Philis biedt een breed scala van 100% IT-diensten voor klanten die  hun digitale transformatie willen realiseren. We zijn gegroeid van aanbieder van dedicated infrastructure management tot een DevOps-enabler voor uw veranderende 'bedrijfskritische ecosysteem'. Ons doel is u te ontlasten door processen zo ver mogelijk te automatiseren en business en IT optimaal te laten samenwerken. 

Onze experts helpen bij het creëren van de randvoorwaarden voor continue vernieuwing en duurzame snelheid in uw ecosysteem, met oog voor elkaars kwaliteiten. Om dit te bereiken werken we samen in multidisciplinaire teams aan Design, Development, Integration en Deployment. Bij elke innovatie vragen we onszelf in hoeverre het relevante waarde oplevert voor uw organisatie. 

Orkestratie van het ecosysteem

Onze kracht ligt in het integreren van systemen, applicaties en gebruikers. Daarbij stellen we ons niet op als een passieve tussenpersoon, maar nemen echte verantwoordelijkheid en pakken onze experts issues bij de wortel aan, om herhaling te voorkomen. Orkestratie in een Agile wereld vereist open en transparante samenwerking tussen de betrokkenen, met respect voor elkaar rol en expertise. We zijn vastbesloten om dat mogelijk te maken.

Cloud management

Daar waar Agile, Scrum, en DevOps manieren zijn om het werk intelligenter te organiseren, is Cloud-native de bijpassende architectuur die versnelling mogelijk maakt en de ontwikkelingskosten verlaagt. Daarbij zoeken onze klanten oplossingen voor gegevensveiligheid, privacy en compliancy. We inmiddels ruime ervaring met onze benadering die is ontwikkeld om de bezwaren weg te nemen rond de overgang van de ' digitale kroonjuwelen ' naar de Cloud. Wij houden rekening met de architectuur, de keuze van technologieën, de cultuur en de organisatie.

Geïntegreerde softwareontwikkeling

Software ontwikkeling en operationele IT zijn twee zijden van dezelfde medaille. De combinatie van deze twee werelden, die traditioneel gescheiden werden gehouden, kenmerkt onze rol: wij werken graag met u samen om een cloudgedreven stabiele bedrijfskritische operatie te bieden, in combinatie met een snelle, flexibele en klantgerichte front-end.