Management Team

Een overzicht van de Management Team leden van Protiviti Nederland:

Anneke Wieling
Na het begin van mijn carrière, waar ik werkzaam was in de jaarrekeningcontrole, ben ik aan de andere kant van de tafel terecht gekomen als business controller, operations manager en CFO. Deze achtergrond maakt het mij nu mogelijk om als consultant breed te kijken naar de mogelijkheden binnen bedrijven om hun performance te verbeteren. In Protiviti projecten richt ik me, samen met mijn team(s), op het inrichten van de infrastructuur van de organisatie op dusdanige wijze dat er geen ruis in de informatievoorziening richting het management en de overige stakeholders ontstaat. Management control, is wat mij betreft de juiste omschrijving van waar ik mij met veel plezier mee bezig houd. De vertaling van de strategie van de onderneming naar efficiënte, goed organiseerde en gecontroleerde processen en systemen is de core business van Protiviti. Daarbij een goed lopende financiële functie verwezenlijken, vind ik onontbeerlijk; het zorgt namelijk voor de basis die gezond ondernemen mogelijk maakt. En aan die basis leggen help ik graag mee!

Arne ter Laak
De prestaties van IT verbeteren. Support, delivery  en security zo inrichten dat de waarde van IT toeneemt en beschermd wordt. Daar sta ik voor. Pragmatische oplossingen bieden. IT governance en beheersingsvraagstukken oplossen vanuit een business perspectief. Ik heb mij altijd bezig gehouden met IT, eerst een studie Informatica, later een RE opleiding, eerst implementatieconsultant bij een grote softwareleverancier, later information risk en security consultant bij Big Four kantoren. Protiviti is voor mij het logische vervolg met ruimte voor ondernemen. Protiviti’s werkwijze combineert de kennis en expertise van een wereldwijde organisatie met flexibele en snelle dienstverlening door lokale teams. Zo opereert ook het IT Consulting team. Zeer ervaren consultants begeleiden SOC/SIEM implementaties, Security Management verbeteringen, Assurance trajecten, ERP implementaties en meer. Praktijkervaring, expertise en snelheid onderscheiden ons.

Eelco Brouwer
Ik ben van oorsprong registeraccountant en heb de eerste negen jaar van mijn carrière bij één van de big 4 accountantskantoren gewerkt. Als accountant was ik primair verantwoordelijk voor het controleren van de jaarrekening en de juiste toepassing van verslaggevingsregels. Ik merkte toen al dat ik naast de cijfers vooral geïnteresseerd was in de wereld erachter: wat is het business model van mijn klanten en wat maakt hen succesvol (of niet). Maar ook: past de professionaliteit van de financiële processen bij de omvang en volwassenheid van de organisatie? En: zijn de financiële processen een enabler voor de business in plaats van een belemmering? Vragen waar ik mij bij Protiviti dagelijks mee bezighoud. Wat onze klanten ons teruggeven is dat wij ons sterk onderscheiden op kwaliteit en flexibiliteit; we zoeken een oplossing die écht werkt voor díe klant in díe situatie. Geen one size fits all, maar custom made. Klanten die niet alleen tevreden zijn, maar ook verrast worden. Dat is waarom ik voor Protiviti heb gekozen.

Jaap Gerkes
Ik ben inmiddels bijna 20 jaar actief binnen complexe internationale organisaties, als extern accountant, controller en risk manager, en sinds 2006 als consultant bij klanten van Protiviti. Wat ik heb geleerd is dat aansturing alleen op basis van cijfers niet werkt: waar het om gaat is dat een onderneming een systeem van risicomanagement en beheersing inricht dat recht doet aan de complexiteit van de organisatie, en rekening houdt met alle relevante factoren. Dus cijfers én interne beheersing, compliance én cultuur, risico´s én opportunities. Binnen Protiviti hebben wij zo´n geïntegreerde aanpak: risk based is ook echt risk based, gericht op het bereiken van de strategische en operationele doelen van onze cliënten. Mijn aanpak is pragmatisch, efficiënt en gericht op hoge kwaliteit. Daarom ook Protiviti: groot genoeg om de beste dienstverlening te kunnen bieden op het gebied van Riskmanagement, Control en Internal Audit, en klein genoeg om nauw betrokken te zijn bij onze klanten. Dat leidt tot kwaliteit.

Kim Boxum
Na meerdere jaren in het hotelwezen werkzaam geweest te zijn, maakte ik graag een overstap naar het bedrijfsleven. Ik zocht een dynamisch bedrijf met ondernemende mensen. Dit heb ik bij Protiviti gevonden! Het menselijke en organisatorische aspect van het hotelwezen komt nog iedere dag van pas in mijn huidige functie, dit is ook wat het juist zo leuk maakt. Mijn streven is altijd iedereen (individueel of als team), die een probleem of een vraag heeft, zo goed mogelijk te helpen en het probleem of de vraag op te lossen en te regelen, zonder dat het bedrijfsbelang in het geding komt. Het menselijk aspect niet uit het oog verliezen, daarmee kan ik het onderscheid maken voor Protiviti. De mensen maken namelijk echt het verschil bij Protiviti, want het zijn stuk voor stuk professionele en gedreven mensen waarbij de klant voorop staat. Intern is juist de informele sfeer belangrijk. Iedereen is even toegankelijk en benaderbaar. Bij Protiviti gaan we voor een gezamenlijk resultaat!

Owen Strijland
Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor een bank/verzekeraar en financial services organisatie is het mij duidelijk dat de uitdagingen van sterk gereguleerde organisaties een complexe zijn. Met mijn achtergrond als Information Engineer en kennis van business risk management kwam ik tot de conclusie dat veel adviesorganisaties en softwareleveranciers deze uitdagingen uit hun eigen perspectief bekijken, terwijl de klanten die zij bedienen meer hebben aan een integrale, holistische aanpak. Vandaar mijn keuze voor Protiviti, hier heb ik de mogelijkheid om de kracht van Protiviti; “Een Team” en haar uitstekende consultants op het gebied van Internal Audit en Risk Management in combinatie met Protiviti’s competitieve GRC Software het verschil te maken voor onze klanten. Protiviti teams durven het aan om holistisch te denken en te adviseren of uit te voeren, de betrokkenheid van het Protiviti team bij elke uitdaging biedt de klant net dat perspectief wat het verschil kan maken.