Traineeship Business Consultant

Bedrijf
MLC
Locatie
Leusden
Opleidingsniveau
WO

Ben je net afgestudeerd, of studeer je binnenkort af en kan je niet wachten om een vliegende start te maken met jouw carrière als consultant? Ben jij de topper die nog lang niet is uitgeleerd? In september starten wij weer een Traineeship!

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. De interactie met klanten verandert en dat geldt ook voor de eisen die klanten stellen aan organisaties en daarmee de inrichting van de bedrijfsprocessen. Dit klinkt voor jou als het begin van iets moois, want met onder andere data leg jij het fundament voor betere processen. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd als Business Consultant om samen met de klant te zoeken naar mogelijkheden om klanttevredenheid te verhogen, kosten te reduceren en doorlooptijden te verkorten. Je zorgt voor een kwalitatief sterk en gedegen proces en leert hoe je om moet gaan met verschillende stakeholders.

Wat ga je doen?
Je start het traineeship met diverse trainingen waarin we je een grondige en brede basis geven van onze dienstverlening. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van Business Process Management, Data Science, Lean, Agile, Verandermanagement en Adviesvaardigheden. Naast het volgen van trainingen, start je zo snel mogelijk – en onder begeleiding van een ervaren collega – met een opdracht bij één van onze klanten om direct een bijdrage te leveren aan het realiseren van organisatieveranderingen. Het traineeship bij MLC duurt 7 maanden, waarna je doorstroomt in de rol van Junior Consultant.

Wat krijg je van ons?

  • Veel aandacht voor jouw ontwikkeling en een persoonlijke begeleider die je helpt bij het vaststellen enrealiseren van jouw leerdoelen; 
  • Volop doorgroeimogelijkheden om het beste te halen uit jezelf en je carrière als consultant;
  • Een uitdagende rol in een team waarbij hard werken en inspirerende en betrokken collega’s altijd voor je klaar staan;
  • Veel gezelligheid en sociale activiteiten met collega’s, zoals tijdens het jaarlijkse skiweekend, kerstdiner, BBQ en kennisconferenties;
  • Een marktconform salaris, laptop, telefoonabonnement, flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken; 28 vakantiedagen, extra vrije ‘loyaliteitsdagen’ als je langer dan 3 jaar bij ons werkt en een winstdeling aan het einde van het jaar;
  • Na doorstroming in de functie van Junior Consultant ontvang je een mobiliteitsvergoeding die je kunt inzetten voor een leaseauto, OV-kaart of reiskostenvergoeding. Tot die tijd ontvang je uiteraard een vergoeding van alle gemaakte reiskosten.

Wie ben jij?
Je bent analytisch en communicatief sterk, kan een situatie snel inschatten en toont initiatief en doorzettingsvermogen. Je hebt een bedrijfskundige, technische of cijfermatige studie afgerond (denk aan Wis- of Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Bedrijfskunde, Economie of Bestuurskunde). Je wil graag ontdekken waar jouw talenten liggen en een  kickstart geven aan jouw carrière. Je brengt ook persoonlijkheid mee: je kan je vinden in onze kernwaarde ‘Sociaal Ondernemend’ waarin we samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven aan het werk zijn.

Over MLC
MLC heeft al 30 jaar een sterke eigen cultuur, die we omschrijven als Sociaal Ondernemend. We ondersteunen organisaties met hun transformatie naar een optimale digitale procesomgeving waarbij de mensen in hun kracht staat.
Bij MLC werken zo’n 30 ’procesdenkers’. Jij werkt als Consultant in teams met wisselende samenstellingen voor toonaangevende klanten in verschillende branches. Denk hierbij aan woningcorporaties, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners, zoals banken, verzekeraars en energiemaatschappijen.

Stap binnen bij MLC
Ben jij de uitblinker die we zoeken? Vertel jouw verhaal en mail je cv en motivatie naar werkenbij@m-lc.nl. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Neem contact op met onze Office Manager Mariëlle Debrichy als je nog vragen hebt over de vacature. Zij is te bereiken via 035 - 548 65 65.  

Na jouw sollicitatie
Om er zeker van te zijn dat we bij elkaar passen, leren we je graag in 2 of 3 gesprekken beter kennen. Het eerste gesprek heb je met onze directeur(en), de volgende gesprekken met directe collega’s. Zijn wij en ben jij overtuigd? Dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek, waarin we jou een aanbod doen.

Traineeship informatie

Bedrijf: MLC

Locatie: Leusden

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!