Traineeship Finance Consultant

Bedrijf
HSO
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant
Details
Functie
Traineeship Finance Consultant
Wat is je doel?
Klanten verder helpen met hun vraagstukken op financieel gebied
Start datum
1 juli 2021 of 1 september 2021

Traineeship Finance Consultant

Ben je net afgestudeerd op HBO of WO niveau en wil je een baan waarin je jezelf snel ontwikkelt en veel verantwoordelijkheid krijgt? Spreekt de combinatie van financiële processen en Microsoft technologie je aan? Jij bent in controle over jouw persoonlijke ontwikkeling. Per 1 mei 2021 starten we onze volgende Masterclass! Ben jij er bij?

Als Trainee Finance Consultant sta jij aan het roer van je eigen carrière en ga jij het verschil maken voor onze klanten. In de eerste weken van het Traineeship word je klaargestoomd voor een vliegende start van je carrière bij HSO, binnen de IT-wereld en Microsoft Dynamics 365.

Wanneer hebben wij een match ?

Jij bent

  • Je bent ambitieus en leergierig.
  • Je bent creatief in het oplossen van problemen.
  • Je bent klantgericht, neemt verantwoordelijkheid en je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met IT.

Je beschikt over

  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau. Bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Finance, Accounting of een vergelijkbare financiele opleiding.
  • Een opleiding in IT? Niet nodig! Wel heb je affiniteit met technologie en ben je analytisch sterk.

Deze functie past (niet) bij jou!

  • Je zoekt een Traineeship waarin je zo snel mogelijk kunt groeien als je zelf wilt.
  • Omdat je, naast vakinhoudelijke training, vooral gelooft in ‘learning on the job’en het liefst zo snel mogelijk je energie wilt inzetten op onze klantprojecten.
  • Je wordt niet graag gezien als een nummer, maar je wilt je verbinden aan collega’s en een bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor jou.

Je wilt starten in een organisatie waarbij je elke dag aan de hand wordt genomen in een vooraf bepaald loopbaantraject.

Wat ga je doen?
Hoe ziet jouw Traineeship eruit?

Stap 1 Masterclass

Het HSO Traineeship bestaat uit 4 weken Masterclass plus een periode learning-on-the-job als Trainee IT Consultant. Als Trainee Consultant maak je deel uit van een projectteam bij één van onze klanten. Je wordt hierbij gecoacht en begeleid door een ervaren Senior Consultant.

Stap 2 Junior Consultant

We streven ernaar om je na één jaar voor te bereiden op een promotie naar Junior Consultant. Je gaat dan zelfstandig op projecten werken maar, goed om te weten, je maakt altijd deel uit van een projectteam waar je op kunt bouwen. De coaching en onderlinge samenwerking blijft belangrijk.

Stap 3 Young Professional Programma

Bij HSO ben je nooit uitgeleerd en kun je je blijven ontwikkelen. Nadat je als Trainee en Junior Consultant ervaring hebt opgedaan op klantprojecten start je in het Young Professional Programma. Hierin staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Lees hier alles over het TraineeshipL

HSO traineeship: een vliegende start van je ICT carrière – HSO

Merel Hummelink - Functioneel Consultant

“Ik maakte een vliegende internationale start bij HSO”

"De IT-wereld is nog steeds best een mannenwereld." “Maar het past wel echt bij me. Ik heb m’n woordje meestal wel klaar. Bovendien hou ik van de no-nonsense mentaliteit en de resultaatgerichtheid die er heerst

Lees hier verder

Waarom zou je voor HSO kiezen?

Ontwikkeling en groei

Je krijgt een baan met volop doorgroeimogelijkheden bij een Microsoft-partner, met oog voor jouw drijfveren, talenten en ambities.

Plezier en succes

Je komt te werken in een professionele en plezierige werkomgeving met collega’s die voor elkaar klaarstaan. Want zonder samenwerking én plezier geen succes!

Een goede beloning

Je ontvangt een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Je krijgt van ons veel vrijheid en flexibiliteit om je werkdagen in te delen, maar vooral om je eigen loopbaan vorm te geven.

Traineeship informatie

Bedrijf: HSO

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!