Traineeship Legal Innovation

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren
Dit traineeship is niet meer vacant.

DAAROM WIL JIJ WERKEN ALS JURIST LEGAL INNOVATION BIJ EIFFEL

 • Doe enorm veel ervaring op bij diverse opdrachtgevers in het bedrijfsleven, gemeenten, provincies, waterschappen en de Rijksoverheid;
 • Word onderdeel van onze grote EIFFEL community, maar kom te werken binnen één van onze hechte teams. In dit geval het team Legal Innovation;
 • Binnen onze club vinden we het belangrijk dat we naast het harde werken, we ook onze successen vieren. Zo hebben we zelfs ons eigen EIFFEL festival!


DIT GA JE DOEN

Als Jurist Legal Innovation bij EIFFEL werk je aan slimme juridische oplossingen voor opdrachtgevers zoals het bedrijfsleven, gemeenten, provincies, waterschappen en de Rijksoverheid.

Jouw werkzaamheden zullen verschillen afhankelijk van de opdrachtgevers waar je aan de slag gaat. Bij een gemeente ga je bijvoorbeeld aan de slag om een grote hoeveelheid bezwaarschriften op een goede manier te verwerken. Daarbij ga jij een stapje verder: je bedenkt én bouwt een tool die de behandeling van die bezwaarschriften efficiënter maakt, waardoor de burger sneller een reactie ontvangt. Voor een andere opdrachtgever bedenk je een slimme tool om de intake van een juridisch dossier te versnellen en te stroomlijnen. Bij elke opdracht help jij je opdrachtgever om voor te blijven met de kracht van technologische oplossingen.

LEGAL INNOVATION PROGRAM

Afhankelijk van jouw ervaring en inhoudelijke kennis ga je starten aan het Legal Innovation Program op 6 maart aanstaande. Hier geven wij jou de tools om dé jurist van de toekomst te worden. In het Legal Innovation Program leren we je onder andere over:

 • Process mapping;
 • Design thinking;
 • Het automatiseren van juridische processen;
 • Verandermanagement.


In de verdiepende opleidingen komen ook onderwerpen als ethiek en privacy, data en design en legal operations aan bod! Ondertussen ben je bij je opdrachtgever bezig met het toepassen van al jouw kennis in de praktijk.

DIT IS EEN JURIST LEGAL INNOVATION BIJ EIFFEL

Werken bij EIFFEL vraagt om flexibiliteit. Als Jurist Legal Innovation maak je jezelf snel zichtbaar bij onze opdrachtgevers. Je geeft ze het vertrouwen dat jij dé persoon bent om hen te helpen voorop te blijven. Je bent een sparringspartner voor je opdrachtgever. Daarbij denk en kijk je verder dan de rest. Zo voeg je extra waarde toe. Je bent bezig om het huidige probleem snel op te lossen, maar denkt ook verder en past slimme, technologische interventies toe. Hierin ben je een pionier in het juridische werkveld. Jij wil graag voorop lopen in de ontwikkeling hiervan.

Zie je een kans voor jezelf, voor de opdrachtgever of voor EIFFEL? Dan ga je er achteraan! Juist als Team EIFFEL ga je voor maximaal resultaat. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Net als in de topsport staan er mensen om je heen om je te helpen.

Voor de functie van Jurist Legal Innovation breng je het volgende mee:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding binnen het recht;
 • Op z'n minst 1 jaar werkervaring als jurist en affiniteit of ervaring met Legal Innovation;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.


DIT KRIJG JE VAN ONS

 • Bruto maandsalaris tussen de €2.950 en €3.900 per maand (afhankelijk van ervaring en inhoudelijke kennis);
 • Onkostenvergoeding van 60 euro netto per maand;
 • Elektrische leaseauto en OV-kaart;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Zakelijke telefoon (ook voor privégebruik);
 • Groot aanbod aan training & opleidingen;
 • Premievrij pensioen;
 • Collectiviteitskorting.


WERKEN BIJ EIFFEL

Wij zijn sterk in bedrijfsvoering en maken strategie werkzaam. Wij verbinden de beste juristen, financials & bedrijfskundigen met toonaangevende en impactvolle organisaties. Met onze hechte community van expertise en talent geven wij dagelijks invulling aan onze partnerships op het vlak van versterking en verbetering van de bedrijfsvoering.

Wij hebben de ambitie om de beste community van expertise & talent van Nederland te worden. Een community van hoogopgeleide professionals met een gezamenlijke groei mindset. Hierbij werk je als Eiffelaar nooit alleen.

Bij ons sta jij als talent centraal. Wij hebben een cultuur van volledig jezelf zijn. Ons kantoor voelt als een clubhuis. Een veilige, diverse en inclusieve omgeving waar culturen, normen en waarden bij elkaar komen. Wij zijn betrokken en hebben oprechte interesse in mensen, staan open voor feedback en willen dagelijks leren.

We dagen je uit op verschillende terreinen. Dit doen we door te zorgen voor afwisselende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Maar ook door inspirerende collega's die elkaar uitdagen binnen de verschillende expertiseteams, door nieuwe proposities, het organiseren van webinars of het schrijven van artikelen. De cultuur van topprestaties, maar ook van werkplezier en mee ondernemen binnen een groeiend consultancy- & interim-bureau, maakt dat EIFFEL een omgeving biedt om alles en meer uit jezelf te halen.

INTERESSE?

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Klik op de knop ‘Solliciteren’ of neem contact op met Nynke Steentjes via 0617600299 of nsteentjes@eiffel.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: EIFFEL

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!