Jong Aresz

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden

Ben jij de project professional van morgen?

Aresz is op zoek naar frisze aanpakkers die continue zichzelf willen ontwikkelen. Wij geloven erin dat starters dé project professionals zijn van morgen, als je ze die kans geeft. Daarom hebben wij een speciaal traineeship samengesteld. Een volwaardig trainingsprogramma waarmee jij het maximale uit jezelf kunt halen terwijl je volop aan het werk bent bij onze opdrachtgevers.

Trainingsprogramma naar project professional

In dit programma volg je trainingen van ervaren professionals in projectmanagement en stellen we een gepersonaliseerd programma van ongeveer 2 jaar voor je op, gebaseerd op je achtergrond, ervaring en ambities. Na deze periode kijken we samen naar je toekomst, identificeren we je volgende leerdoelen en bepalen we welke opdrachten aansluiten bij je ambities, om zo samen de volgende stap in jouw ontwikkeling te zetten!

Leren, doen, delen

Het programma van Aresz bestaat uit een combinatie van leren, doen en delen. Je doorloopt één of meerdere klussen bij onze opdrachtgevers. Zo krijg je de kans om erachter te komen of projectmanagement bij jou past én doe je relevante praktijkervaring op! Wees niet bang, want je staat er niet alleen voor. Onze ervaren professionals begeleiden je goed. Samen met je mentor en je opdrachtgever stellen we leerdoelen vast. Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen! En fouten maken mag, je zit immers in een leerproces.

Draag bij aan het collectieve brein

Jong Areszers willen graag leren! Tijdens de Aresz Academy avonden volg je samen met collega’s kennissessies over onderwerpen als stakeholdermanagement, risicomanagement en softskills. Daarnaast volg je workshops en trainingen. Deze worden soms gegeven door onze eigen professionals of door externe bedrijven. Zo hebben onze project professionals laatst een training P3O gevolgd waarin ze leerden over de ondersteuning van de portfolio, programma’s en projecten in verschillende organisaties. Vaak worden deze externe trainingen afgesloten met een examen en ontvang je een certificaat. Zo zorg je voor een vliegende start van je carrière!

Samen ontwikkelen

We werken allemaal bij andere klanten, daarom ontmoeten we elkaar tussentijds op Inhoudsdagen. Genoeg tijd om te sparren met je collega’s en inspiratie op te doen vanuit andere projecten! Op deze dagen neem je deel aan een van de werkgroepen.

In een groep met andere Areszers ontwikkel je producten die je als project professional kan toepassen bij de klant. Denk aan een nieuwe manier van implementatiemanagement of verschillende applicaties binnen tooling. Je kiest zelf waarin je verder ontwikkelt en waaraan je het liefst je steentje bijdraagt bij Aresz. Aan het einde luiden we samen het weekend in met een gezellige vrijmibo!

Ben jij dit?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring, mag ook in een andere richting.
 • Kennis van verschillende projectmanagementmethodieken (PRINCE2, SCRUM). Of je hebt de ambitie om deze certificaten te behalen.
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden om mensen op zowel strategisch als tactisch niveau mee te nemen. Je bent een verbinder.
 • Je werkt georganiseerd. Jij kan structuur aanbrengen in het project en deze overzichtelijk maken voor je team.

Tik je niet alle vakjes aan? Dat is geen probleem, we gaan graag het gesprek aan.

Waarom Aresz

Naast een aantrekkelijk salaris bij een van de mooiste projectspecialisten van Nederland, bieden we je natuurlijk ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruim aantal vakantiedagen, een MacBook van de zaak, pensioenopbouw en natuurlijk een Aresz pen.

 • Een fijne thuisbasis
  We gooien je natuurlijk niet in het diepe. Naast jouw werk bij de klant ben je elke dag welkom op ons kantoor in Utrecht! Je kunt hier sparren met je collega’s over je opdracht of gezellig een kopje koffie drinken.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Weet jij al waar je in wilt groeien? Geen paniek als je het nog niet weet. Onze Talentmanager denkt met jou mee! Je krijgt bij ons de ruimte zelf initiatief te nemen en te kiezen welke kant je op wilt.
 • Serieus genieten
  Borrelen, squashen, papier prikken, eten en nog veel meer leuke activiteiten. We kletsen bij tijdens de vrijmibo’s en gaan ieder jaar op Aresz-ski(vakantie)!

Meer informatie

Denk je dat jij bij ons past, dan maken we graag kennis met je. Een uitgebreid CV is niet nodig. Wij gaan ervan uit dat je voldoende kennis en vaardigheden hebt en specifieke kennis snel eigen maakt. We zijn nu vooral benieuwd naar jou als toekomstige collega.

Om te solliciteren hoef je maar twee vragen te beantwoorden. Dan nodigen wij je uit voor een goed gesprek.

Wij kijken naar je uit!

Dick van Kooten

Traineeship informatie

Bedrijf: Aresz

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren
Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!