Traineeship Data

Bedrijf
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebieden
Dit traineeship is niet meer vacant.

Start jij in september ook als IT Trainee bij ons? Als Data Solutions Trainee bij Cegeka leiden we je op tot professional in het vakgebied van BI en data. Je krijgt de mogelijkheid en de vrijheid om je tijdens dit IT Traineeship verder te verdiepen in diverse gebieden zoals data analyses, data migraties of data engineering. Zo zul je vaak samen met collega’s werken aan waardevolle opdrachten en in teams bij bedrijven en organisaties in de financiële sector, gezondheidszorg en de overheid. Jouw loopbaan bij Cegeka start met het eenjarig opleidingsjaar;

 • Je begint met een uitgebreid introductietraject waarna je direct aan de slag kan met collega’s;
 • Een jaar vol praktijkervaring, trainingen én cursussen;
 • Gedurende het hele programma blijf je je ontwikkelen door middel van verschillende vakinhoudelijke, business en soft skills trainingen en workshops;
 • Door middel van kennissessies die we organiseren blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het BI en data-domein. Samen met de andere professionals daag je elkaar uit om waarde toe te voegen bij onze klanten en voorop te blijven lopen in de nieuwste innovaties.

Wat breng jij mee?
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting IT, IT Infrastructure of een (technisch) bedrijfskundige opleiding;
 • Interesse in data visualisatie en/of engineering en SQL in data analyse en migraties;
 • Bereid om training of cursus te volgen als Agile Scrum, ITIL, PowerBI, Prince2 om je professionele vaardigheden te versterken.
 • Kennis van Python wordt beschouwd als een waardevolle aanvulling!

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Interessant en leerzaam werk bij een TOP Employer die alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit;
 • Veel gelegenheid om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met opleidingen, cursussen, trainingen én met werk dat jou de mogelijkheid geeft om je grenzen te verleggen.

 • Een aantrekkelijk startsalaris, 26 vakantiedagen en prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Thuiswerken is een mogelijkheid. Minimaal 3 keer per week op kantoor om binding met collega’s op te bouwen. In overleg met de klant en je team is de werkdag flexibel in te delen;

Aspire to more: onze belofte aan jou

Je krijgt bij Cegeka alle ruimte om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Samen realiseren we wat je écht wil betekenen voor onze klanten en collega’s. We nodigen je graag uit om met ons mee te groeien. In een ongekende veelzijdigheid aan uitdagende, betekenisvolle IT-projecten. Zet je stempel op projecten bij aansprekende klanten waarbij we het verschil maken. Aspire to more.


We werken hier altijd met elkaar samen. Intensief, met veel plezier en betrokkenheid. Binnen een cultuur gedreven door familiewaarden: vol vertrouwen, mensgericht, open, loyaal en respectvol. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kom deel uitmaken van de volgende fase van een trots, succesvol, snelgroeiend, innovatief, Europees IT-bedrijf vol ambities.

Traineeship informatie

Bedrijf: Cegeka

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden:

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!