Traineeship Data & Technology

Bedrijf
Locatie
Multiple Locations
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant
 • 13th month pay & Holiday allowance
 • Bonus Program
 • 26 holidays
 • Training & Learning opportunities
 • Laptop & Smartphone
 • 32-40 hours p.w.

Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als een specialist in Data & Technologie? En wil jij een cruciale rol spelen in het verzamelen, inzichtelijk maken en activeren van relevante data voor internationale topmerken?Bij Accenture Interactive bieden wij de juiste toolkit voor de kickstart van jouw carrière.Zo leren wij je niet alleen de kneepjes van ons mooie vak, maar ook hoe jij als young professional het beste uit jezelf en jouw carrière kan halen.

Jouw rol

Als Trainee Data & Technologie maak je vanaf dag één onderdeel uit van het Data Collectie & Analytics vakteam en ga je meedraaien op lopende klantprojecten. Dit doe je onder begeleidingen van onze ervaren specialisten die jou on-the-job & tijdens trainingen de kneepjes van het vak leren. Als Trainee kies je bij start een expertise waarin jij je verder gaat specialiseren, je kunt kiezen uit:

 • datacollectie: het verzamelen en organiseren van de juiste data door het implementeren van tag managers en webanalytics systemen.

 • data visualisatie: het inzichtelijk maken van cruciale data door het bouwen en automatiseren van dashboards.

 • data management: het implementeren van Data Management Platformen (DMP) waarmee 360° klant- en bezoekersinformatie kan worden opgeslagen en omgezet in specifieke acties (bijv. personalisatie).

Wij bieden jou een omgeving waarin je specialist kunt worden, terwijl je ook kennis opdoet in andere expertises binnen data & digital marketing. Zo volg je inhoudelijke basistrainingen en werk je op verschillende projecten samen met specialisten in data science, development en digital marketing.

Accenture Interactive

Het marketinglandschap is drastisch veranderd en zal dit blijven doen. Consumenten willen dezelfde merkbeleving ervaren, zowel on- als offline. Accenture Interactive is een nieuw type agency en bureau. Een unieke combinatie van consultancy, creatie en technology. Als Experience Agency overbruggen we de kloof tussen merkbelofte en verwachting - door agile transformatieve ervaringen te creëren.

Met een internationaal team van UX-designers, data scientists en creatievelingen werk je aan innovatieve end-to-end projecten om de blueprint van onze klanten naar een nóg hoger level te tillen.

Jouw achtergrond

 • Je hebt ervaring met HTML, CSS & Javascript en wil je verder ontwikkelen tot een data specialist in ons vakgebied.

 • Het lijkt jou tof om voor topmerken aan de slag te gaan en je beschikt dan ook over goede communicatie skills om ze verder te helpen.

 • Je bent op zoek naar een ambitieuze, dynamische omgeving waar werkplezier een belangrijke rol speelt en past daardoor uitstekend bij ons dna.

 • Je beheerst de Nederlandse (en Engelse) taal.

Ons aanbod

Accenture is een geweldige plek om te werken en jezelf te ontwikkelen. Kies je voor Accenture, dan word je een schakel in een bedrijf op wereldniveau. Door de vele samenwerkingsverbanden en relaties met klanten zijn wij trots op onze levendige en diverse bedrijfscultuur. Wij staan voor een agile aanpak, end-to-end services en een realistische mindset. Wij willen de echte jij leren kenen en je verder helpen met je professionele en persoonlijke ontwikkeling, waar je interesse ook maar ligt. Je doorloopt gedurende je carrière bij ons meerdere leertrajecten (formeel en informeel) om je vaardigheden en expertise binnen je rol uit te breiden.

Naast onze opportunistische werkomgeving en de meest uiteenlopende projecten, bieden wij jou ook nog het volgende:

 • Een flexibele vervoersregeling die bij uw persoonlijke situatie past (elektrische auto of fiets, flexibel budget inclusief een NS-business kaart)

 • Een onkostenvergoeding

 • Korting op Accenture aandelen

 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor een carrière bij Accenture waarmee je jezelf kunt zijn en iets kan doen waar je echt van houdt? Meld je aan en maak het verschil.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lisette Werkman, lisette.werkman@accenture.com

Traineeship informatie

Bedrijf: Accenture

Locatie: Multiple Locations

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!