Junior Consultant (Traineeship)

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Dit traineeship is niet meer vacant.

Zo, afgestudeerd. Tijd om jouw carrière te lanceren!

Werken bij Delta Capita

Al zouden we het willen: geen dag is bij ons hetzelfde. Door de toestroom van fintech partijen verandert de financiële sector in een razend tempo. Wij helpen banken, verzekeraars, pensioenuitvoerders en toezichthouders om deze vloedgolf van ontwikkelingen te bevaren. Onze opdrachten lopen uiteen van verandertrajecten, digitalisering en organisatie inrichting tot kostenbesparing en proces optimalisatie. De opdrachten zijn uitdagend en de vraagstukken zijn complex. Precies zoals wij het graag hebben.

Kickstart jouw carrière

Met het traineeship van Delta Capita lanceer jij versneld jouw carrière als consultant. In onze ogen het mooiste vak van de wereld, maar ook meteen een van de moeilijkste vakken om echt goed in de vingers te krijgen. Bij ons leer je in korte tijd de fijne kneepjes van het consultancy-vak beheersen zoals leidinggeven, inzicht & invloed en commercieel vermogen. Daarnaast duiken we ook inhoudelijk de diepte in en kun jij vol zelfvertrouwen bij de klant aan de slag met o.a. strategisch management en verschillende organisatievormen en business modellen.

Bij DC is jouw ontwikkeling geen bij- maar hoofdzaak. Alles is erop gericht om het maximale uit jouw talent te halen. Wij geloven dat je het meeste leert van de praktijk, helemaal als gaat om leiderschap skills. Je gaat bij ons dan ook direct aan de slag met het uitvoeren van uitdagende en complexe opdrachten, bijvoorbeeld als proces manager, change manager, business analist of project lead. Binnen deze opdrachten krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je direct zichtbaar bij de klant. Hierbij doe je waardevolle praktijkervaring op, leer je veel over jezelf en bouw je snel een mooi netwerk op. De lijnen binnen Delta Capita zelf zijn kort, en jij als junior wordt ook direct betrokken bij de ontwikkeling van ons bureau. Zo zit je aan tafel bij de sales updates en ga je aan de slag met interne projecten waarbij je bijvoorbeeld meewerkt aan het uitdenken onze proposities. Daarnaast werk je samen met de andere young professionals van het DC traineeship team aan jouw persoonlijke ontwikkeling, jullie inspireren, motiveren en leren van elkaar.

Je krijgt een uitgebreid opleidingsprogramma met hard- en soft skills, inhoudelijke kennis, persoonlijke begeleiding en sociale activiteiten. Je wordt tijdens dit traject begeleid door jouw eigen manager, onze interne trainer, onze eigen consultants en de HR Business Partner. Daarnaast werken wij samen met een extern trainingsbureau waardoor je ook toegang hebt tot een externe coach. Na afronding van het programma heb je onder andere geleerd wat je eigen talenten zijn, durf je anders te kijken, kun je ondernemerschap tonen, hebben jouw leiderschap skills een boost gekregen en neem je verantwoordelijkheid naar jezelf, anderen en naar klanten.

Functievereisten

Wie ben jij?

 • Afgeronde academische master
 • Relevante werkervaring tijdens de studie, bijvoorbeeld een bestuursjaar, stage, vrijwilligerswerk of een relevante bijbaan.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel in geschrift als mondeling
 • Nieuwsgierig naar het innoveren en verbeteren van processen, en affiniteit met de financiële sector
 • Niet bang om je tanden in een inhoudelijke uitdaging te zetten
 • Onbevangen en daadkrachtig “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”.
 • Leergierig en staat open voor feedback
 • Jij hebt het in je om je te onderscheiden als leider en/of veranderaar
 • Constructief ontregelend karakter. Jij denkt mee maar bent ook kritisch, onaangepast en schud de boel graag af en toe goed op

Wat bieden wij?

 • Een kickstart van jouw carrière bij Delta Capita met een ontwikkelprogramma van 18 maanden waarin jij in korte tijd uitgroeit tot ervaren consultant
 • Meerdere opdrachten die jou maximaal gaan uitdagen
 • Een state-of-the-art ontwikkelprogramma vol inhoud, hard & soft skills, coaching en persoonlijke aandacht
 • Een mooi starters salaris van 2750,- per maand, en een jaarlijkse prestatie bonus
 • Informele organisatiestructuur met korte lijnen waarin je vrijheid hebt om jouw eigen kansen te creëren en snel door te groeien
 • Een gezellig team met jonge, internationale en ambitieuze collega’s die het beste uit zichzelf en uit jou halen
 • Feestjes, vrijdagmiddag borrels en vele andere sociale activiteiten

Traineeship informatie

Bedrijf: Delta Capita

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: marktconform

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!