Traineeship Finance

Bedrijf
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden

Ben jij (bijna) wo afgestudeerd in de richting van Finance, Accountancy, Business Administration of Economie? Heb jij de ambitie om je carrière te starten binnen de financiële sector? Ben je opzoek naar een intensief opleidingsprogramma waarin je snel stappen maakt? Dan is het finance traineeship de perfecte start van jouw carrière!

Dit ga je doen

In het finance traineeship ga je fulltime aan de slag in een vaste functie bij een bank of verzekeraar waarbij je snel veel verantwoordelijkheid krijgt. Ben jij iemand die graag kritisch naar processen kijken en waar mogelijk verbetering doorvoert of hou je je liever bezig met financiële data-analyse?
Samen met jou gaan we op zoek naar een passende functie zie aansluit bij je profiel, interesses en ambitie. Binnen het finance traineeship zijn de mogelijkheden eindeloos!
Enkele voorbeelden van functies binnen het traineeship finance:

  • Business-analist;
  • (Financial) Data-analist;
  • Financial/Business controller;
  • Reporting/Business Intelligence specialist;
  • Accounting professional.

Hier kom je terecht

Als finance trainee maak je deel uit van een multidisciplinair team bij een van de grote Nederlandse banken of verzekeraars. Afhankelijk van je eerder opgedane naast je studie, ga je aan het werk binnen een project of functie waar jouw kennis ingezet én verder uitgebreid kan worden. Bij het vinden van een passende werkomgeving wordt niet alleen gekeken naar wat er bij jouw huidige capaciteiten, maar ook binnen je ambities past.

Vanaf dag één kom je te werken op het kantoor van de bank of verzekeraar. Hier zal je onderdeel worden van het team en uiteindelijk ook direct in dienst treden.

Trainingen en opleiding

Het traineeship finance maakt deel uit van het young professional programma. Naast het vaste trainingsprogramma gericht op persoonlijk leiderschap, netwerken en vitaliteit krijg je een persoonlijk opleidingsbudget. Met dit budget kun jij je eigen hardskills trainings- en opleidingspakket samenstellen. Passend bij jouw functie en ontwikkelingen, maar ook passend bij jouw eigen ambities, wensen en intrinsieke motivatie.

Wij bieden facultatieve trainingen aan die gericht zijn op jouw ontwikkeling als finance professional. Voorbeelden zijn; VBA, Access, Power BI, projectmanagement trainingen

Daarnaast kun je jouw persoonlijk opleidingsbudget ook inzetten voor het volgen van cursussen, trainingen of een opleiding ergens anders. Voorbeelden hiervan zijn; CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analyst), LEAN of het leren van programmeertalen.

Daarnaast bieden wij

  • Een bruto salaris van €2900 euro per maand (o.b.v. 40 uur)
  • Starten wanneer jij wil! Geen vaste start- of aanmelddatum
  • Toegang tot bijna 200 trainingen op ons online leerplatform
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
  • Reiskostenvergoeding op basis van 2de klas OV

Solid Professionals

Solid Professionals is de laatste jaren uitgegroeid tot de grootste speler op het gebied van finance, risk, data en development binnen de financiële sector. Door blijvende dynamiek binnen en buiten de sector hebben veel organisaties sterke behoefte aan hoogwaardige en gespecialiseerde kennis en capaciteit. Solid Professionals helpt hierbij via een combinatie van consultancy, interim professionals en ons unieke young professional programma. We altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’.

Dit is een Great Place To Work!

Ook dit jaar behoort Solid Professionals tot de tien Best Workplaces van Nederland en daar zijn we trots op! Wat het keurmerk Best Workplace inhoudt lees je hier.

The Hup

Solid Professionals is onderdeel van The Hup, een thuis- en uitvalsbasis voor professionals op allerlei vakgebieden. Allemaal vanuit de overtuiging: van werk moet je blij worden. Kortom, the Hup, met de P van people, want wij werken vóór en met mensen! Bekijk voor meer informatie de website

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Solid Professionals

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships