Trainee Microsoft Dynamics 365

Bedrijf
Locatie
Nootdorp
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Sectoren

Ben je bijna of net afgestudeerd in de richting van Technische bedrijfskunde, Informatica of een vergelijkbare opleiding en wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dat kan! Bluace biedt jou een traineeship aan waarin jij jezelf ontplooit tot volwaardig Microsoft Dynamics 365 consultant. We bieden jou binnen deze uitdagende traineeship de mogelijkheid om al jouw kwaliteiten te tonen en verder te ontwikkelen.

Wie is Bluace?

Bluace biedt oplossingen voor automatiseringsvraagstukken door middel van het implementeren van Microcsoft Dynamics 365 Business Central. Wij houden het ERP-systeem van een organisatie eenvoudig, stellen de mensen centraal en spelen snel in op de belangrijke gebruikerswensen. Bluace helpt organisaties meer te halen uit hun ERP-systeem door medewerkers succesvol samen te laten werken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om organisaties en gebruikers langdurig te coachen, om zo duurzame klantrelaties op te bouwen.

Werken bij Bluace

Bij Bluace hechten we veel belang aan het begeleiden, het opleiden en het ontwikkelen van onze medewerkers. Bij ons staat uitdaging en een fijne werksfeer centraal en geven we je de kans om een carrière uit te bouwen die past bij jouw talent en ambitie. We vinden gezelligheid onder collega’s belangrijk. Daarom stimuleren we de contacten onder collega’s tijdens meetings, rond kennisoverdrachten en bij sociale activiteiten. Bluace onderscheidt zich door haar gezelligheid, humor, openheid en huiselijke werkomgeving, maar houdt altijd de focus op haar doelen. Wij vinden namelijk een goede balans tussen het halen van doelen en het hebben van plezier belangrijk. Natuurlijk bieden we jou ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Dus ben jij klaar voor een uitdagende traineeship in een fijne werkomgeving en met ervaren werknemers? Neem dan snel contact op! 

Wat neem je mee als trainee?

  • Je bent (net) afgestudeerd en wil je nog verder ontwikkelen;
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Technische bedrijfskunde, Informatica of een vergelijkbare opleiding;
  • Je wilt kennis en ervaring opdoen op het gebied van ERP of Microsoft Dynamics BC of je wilt jouw kennis op deze gebieden uitbreiden;
  • Je kunt procesmatig denken en hebt een flexibele instelling;
  • Je bent klantgericht en een echte teamplayer.

Wat ga je tijdens de traineeship doen?

Als trainee Junior Consultant Microsoft Dynamics 365 houd jij je bezig met het inventariseren van de wensen van de klant en zet je deze om naar passende ICT oplossingen. Je werkt voornamelijk op het gebied van ERP. Je weet ingewikkelde situaties goed te analyseren en je werkt mee aan de realisatie van het optimaliseren van processen bij onze klanten. Verder zal je als trainee Junior Consultant deel uitmaken van een implementatieprojectteam. Binnen dit team analyseer, modelleer en documenteer je bestaande en geplande bedrijfsprocessen en -inzichten. Vanuit hier zorg je voor een duidelijke documentatie van de processen en houd je eventuele verbeteringen in de gaten. Tot slot zal je jouw collega’s ondersteunen bij het geven van trainingen aan de gebruikers, om ze succesvol met de applicatie te laten werken. Na de training zorg je voor de rapportering naar de klant tijdens de verschillende fases.

In deze traineeship van 2 jaar word jij opgeleid tot ICT professional op het gebied van:

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Microsoft Dynamics 365 ERP
  • Microsoft Dynamics 365 Customer Service
  • Microsoft Dynamics 365 Field Service
  • Microsoft Dynamics 365 PSA

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Bluace

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships