Traineeship Young HRM

Bedrijf
BMC
Locatie
Nederland
Opleidingsniveau
HBO/WO
Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

Ben jij op zoek naar uitdagende HR gerelateerde opdrachten in de publieke sector? En dit alles in combinatie met de juiste begeleiding en training? Dat kan met het traineeship Young HRM bij BMC!

In mei start BMC weer met het traineeship Young HRM (YHRM). Als trainee ga je, na een toffe introductiemaand, vrijwel direct aan de slag met een HR-gerelateerde opdracht bij een opdrachtgever en ontwikkel je jezelf gedurende anderhalf jaar tot volwaardig HR-adviseur. De opdrachten zijn altijd in de publieke sector en op interim-basis. Hierdoor kun je tijdens je traineeship meerdere opdrachten doen en je CV flink laten groeien. Dit alles in combinatie met vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen met jouw traineegroep binnen BMC.

Na de eerste introductieweken begin je met jouw eigen opdracht bij de opdrachtgever. Gedurende het traineeship doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers en breid je je kennis uit. Voorbeelden van opdrachten zijn;

 • Medewerker strategische personeelsplanning
 • Projectmedewerker implementatie wnra
 • Personeelsadviseur bij een gemeente
 • Schrijven van adviesrapport over employerbranding
 • Adviseur procesoptimalisatie Werving en Selectie

De opdrachten worden natuurlijk steeds uitgebreider en met meer verantwoordelijkheden. Wij bieden hierbij ondersteuning om zo te bouwen aan een mooie carrière. Ondertussen ben je op weg naar een vast contract bij BMC.

Het traineeship Young HRM biedt een intensief en interactief trainingsprogramma aan. Samen met jouw traineegroep volg je inhoudelijke trainingen op het gebied van HR en finance, HR en wetgeving, HR en processen en HR in organisaties maar ook staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij bieden intervisie en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals bijvoorbeeld (persoonlijke) weerbaarheid, netwerken en groepsdynamiek waarbij altijd ruimte is voor eigen inbreng.

Het traineeship duurt in totaal anderhalf jaar, verdeeld in drie blokken van elk zes maanden. Tijdens het traineeship ben je gemiddeld vier dagen per week in de praktijk bezig en een dag met de trainingen. Zodoende kun je de kennis uit de trainingen direct toepassen in de praktijk én neem jij de vragen die spelen op je opdracht mee in de interactieve trainingen!

Functie-eisen

Wij vragen:

 • HBO of WO afgestudeerd, bijvoorbeeld in de richting van Human Resource Management, Verandermanagement, Organisatiewetenschappen
 • Affiniteit met HR-vraagstukken in de publieke sector

Daarnaast ben je ondernemend, proactief en communicatief vaardig. Ook vind je het geen probleem om te reizen voor de verschillende opdrachten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

 • Een perfecte startersfunctie na jouw studie
 • Een uitdagende en afwisselende functie voor 40 uur per week met carrièreperspectief
 • Bruto startsalaris €2.200 (dat elk half jaar omhoog gaat)
 • Individueel Keuzebudget (maandelijkse opbouw van 11,04% van het maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen)
 • 36 verlofdagen per jaar waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur
 • Een leaseauto met tankpas die je ook privé mag gebruiken (of vervoersbudget)
 • Een passend opleidings- en trainingspakket en aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling met diverse doorgroeimogelijkheden na het traineeship
Bedrijfsinformatie

Heb je interesse?

Het sollicitatieproces bevat de volgende stappen:

 1. Aanleveren cv en een motivatiebrief in het Nederlands ( uiterlijk vóór maandag 4 april* )
 2. Telefonisch contact met de recruiter van het domein Bestuur & Bedrijfsvoering
 3. Eerste sollicitatiegesprek (mogelijk digitaal) met de recruiter van het domein Bestuur & Bedrijfsvoering
 4. Tweede sollicitatiegesprek (mogelijk digitaal) met de manager-trainees en/of accountmanager uit jouw regio
 5. Contractaanbieding

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Alex Broeders - Recruiter BMC via 06 83 04 43 95.

Wil je de verhalen horen van een huidige trainee? Dat kan! Vraag een bel-verzoek aan via alex.broeders@bmc.nl en wij zorgen ervoor dat je wordt gebeld door één van onze trainees.

*Indien een geschikte kandidaat solliciteert, kan al voor de sluitingsdatum een gesprek worden ingepland. Het is mogelijk dat de vacature eerder sluit dan de genoemde sluitingsdatum.

Heb je vragen over de vacature? Neem contact op met Alex Broeders - Recruiter BMC via 06 83 04 43 95.

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships