Trainee / junior Business Intelligence en Data Analist

Bedrijf
BMC
Locatie
Venlo
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

We zoeken voor de gemeente Venlo een trainee / junior Business Intelligence (BI) en Data Analist. In deze functie ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de ondersteuning van de gemeente in de groei naar Data-Gedreven werken.

Als trainee ben je primair verantwoordelijk voor het beheren van het Analyse- en BIplatform. Je zorgt ervoor dat de informatie van het portaal dagelijks beschikbaar is voor de gemeente. Daarnaast regel jij dat dagelijks de bronsystemen worden ontsloten en dat wijzigingen als gevolg van updates worden doorgevoerd in de dashboards, rapporten en datawarehouse. Je lost incidenten op, je wijzigt modellen en voert preventieve beheerwerkzaamheden uit.

Als trainee ben je mede verantwoordelijk voor het onderhouden en opstellen van de functionele en technische ontwerpen van BI & Analyse volgens de gehanteerde standaarden en ontwikkelmethoden. Je bent werkzaam in de Business Intelligence group, samen met een Data Engineer, 3 BI consultants, een informatieanalist en een externe partij. Tot slot onderhoud jij contact met de ICT leverancier van de gemeente.

Functie-eisen

Wie ben jij? Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma en hebt kennis van of interesse in Business Intelligence, SSMS, SSIS, SSRS, SSAS (tabular model), Windows Server 2019, MSSQL Server 2019 en Power BI-service. Je hebt kennis van DWH en ETL-concepten, datastructuren en modelleringstechnieken. Tot slot ben je geïnteresseerd in informatiemanagement.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een functie van een jaar, van 1-1-2021 t/m 31-12-2021. Er zijn mogelijkheden tot verlengen voor twee maal 12 maanden (duur is in totaal mogelijk 3 jaar). Het is een functie voor 36 uur per week, standplaats is Venlo. Je kunt solliciteren t/m dinsdag 24 november 12:00 uur. In week 49/50 worden de gesprekken bij de klant gevoerd.

Vragen over deze vacature? Plan gerust een belafspraak in wanneer het jou uitkomt via: https://calendly.com/diana-ouwehand/15min

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships