Traineeship Wonen & Vastgoed voor woningcorporaties

Bedrijf
BMC
Locatie
Nederland
Opleidingsniveau
HBO/WO
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

Begin oktober 2021 starten we weer met een nieuw opleidingsprogramma voor trainees Wonen & Vastgoed. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalenten die hun loopbaan willen starten in de woningcorporatiesector.

Het traineeship Wonen & Vastgoed is een intensief en interactief programma en bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng. Het programma biedt helder inzicht in de complexe wereld van de volkshuisvesting. Je vergroot en verrijkt jouw kennis op het gebied van huurrecht en alle zaken die komen kijken bij de verhuring van sociale huurwoningen. Daarnaast werk je aan jouw competenties en jouw vaardigheden.

Het programma is verdeeld in 3 blokken van 8 maanden. Het traineeship duurt 2 jaar. Elke week is er een training gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Zo krijg je naast praktijkervaring ook theoretische kaders om in je dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

Je bent gedurende het traineeprogramma bij BMC Wonen & Woningcorporaties in dienst voor 36 uur per week. Daarvan ben je 32 uur per week aan de slag bij diverse opdrachtgevers en heb je een dag per week training. Op deze manier kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk en krijg je een goed beeld van de corporatiesector. Je volgt een opleiding die speciaal gericht is op deze sector. In de praktijk word je intensief begeleid door het management en leer je van je mede trainees en collega’s.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat je:

 • een afgeronde opleiding (maximaal twee jaar geleden) op minimaalHBO niveau hebt, in de richting van bijv. Social Work, Vastgoed & Makelaardij, Bouwkunde, Planologie, Rechten of Sociale Geografie;
 • energiek en ambitieus bent;
 • betekenisvol wilt zijn voor de volkshuisvesting;
 • reizen naar de opdrachtgever geen probleem vindt;
 • per 1 september of 1 oktober 2021 beschikbaar bent.Ben jij nu al beschikbaar? Dan ben je van harte welkom om al te reageren, het is namelijk mogelijk om al eerder in dienst te komen.
Competenties

Ben jij communicatief vaardig, ondernemend, maak je gemakkelijk contact en streef je altijd naar het beste resultaat? Dan zouden wij weleens een match kunnen zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Naast de ontwikkelingsmogelijkheden biedt BMC goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?

Wij bieden:

 • Een perfecte startersfunctie na jouw studie;
 • Een uitdagende en afwisselende baanmet carrièreperspectief;
 • Bruto startsalaris van € 2.000,- (dat tijdens het traineeship na 8, 16 en 24 maandenomhoog gaat);
 • Individueel Keuzebudget (maandelijkse opbouw van 11,04% van het maandsalaris. Hierin is 8% vakantiegeld opgenomen)
 • 36 verlofdagen per jaar waarvan een deel flexibel (IKB) op basis van 40 uur;
 • Een leaseauto met tankpas die je ook privé mag gebruiken (of vervoersbudget);
 • Een passend opleidings- en trainingspakket en aandacht voor jouw eigen professionele ontwikkeling met diverse doorgroeimogelijkheden na het traineeship

Na een positieve afronding van het traineeship krijg je een vast contract.

Bedrijfsinformatie

BMC Wonen & Woningcorporaties streeft naar gelukkige en vitale huurders. Naar een veilig thuis in mooie wijken waar het prettig wonen en samenleven is. Wij leveren een bijdrage met de beste adviseurs die met passie voor de huurders en corporaties elke dag beter willen zijn. Bij BMC ondersteunen wij dit door opleidingen en trainingen aan te bieden voor zowel onze eigen adviseurs als voor medewerkers uit de sector. Wij geloven dat we samen (open source) de sector beter en sterker maken met de inzet van de juiste mensen en hun expertise. Gelukkige huurders zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen.

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships