Trainee Digital Process Consultant

Bedrijf
MLC
Locatie
Leusden
Opleidingsniveau
HBO/WO
Vakgebieden
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben je net afgestudeerd, of studeer je binnenkort af en kan je niet wachten om een vliegende start te maken met jouw carrière? Ben jij de topper die nog lang niet is uitgeleerd? In september starten wij weer een traineeship! 

Nieuwe technologieën volgen elkaar steeds sneller op. De hoeveelheid data neemt toe, toepassingen worden slimmer en computers sneller. De interactie met klanten verandert en ook de eisen die klanten stellen aan bedrijfsprocessen. Dat klinkt voor jou als Trainee als het begin van iets moois, want met onder andere data leg jij het fundament voor betere bedrijfsprocessen. Tijdens het traineeship word je klaargestoomd als business consultant om samen met de klant te zoeken naar mogelijkheden om klanttevredenheid te verhogen, kosten te reduceren en doorlooptijden te verkorten. En je zorgt voor een kwalitatief sterk en gedegen proces. 

Wie zijn wij?

MLC in Leusden heeft al 30 jaar een sterke eigen cultuur, die we omschrijven als sociaal ondernemend. Wij transformeren organisaties naar een optimale digitale procesomgeving waarbij de mens in zijn kracht staat.

In een optimale digitale procesomgeving is het primaire proces zo efficiënt mogelijk ingericht om hiermee Operational Efficiency te bereiken. Daarnaast draagt iedere medewerker écht bij aan de behoefte van de klant om zo Customer Excellence te realiseren. Transparantie en duurzaamheid om aan te tonen dat je als organisatie daadwerkelijk In Control bent staat hierin centraal.

Bij MLC werken zo’n 30 ’procesdenkers’. Jij werkt als Trainee samen in teams met wisselende samenstellingen voor toonaangevende klanten in verschillende branches, die meestal gevestigd zijn in de randstad. Denk aan woningcorporaties, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners, zoals banken, verzekeraars en energiemaatschappijen. Vaak werk je samen met onze klanten aan meerdere projecten tegelijk, je bent dan ook meestal te vinden bij de klanten voor wie je een project draait.

Wie ben jij?

Je bent analytisch sterk, kan een situatie snel inschatten en toont initiatief en doorzettingsvermogen. Je hebt een technische of cijfermatige academische studie afgerond (denk aan Wis- of Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Bedrijfskunde, Economie of Bestuurskunde). Je hebt de ambitie om consultant te worden voor verschillende opdrachtgevers op het gebied van o.a. Customer Excellence, Business Process Management, Digitale Procestransformatie, RPA, Process Mining, operationele data vertalen naar processen, Lean, Six Sigma en Continu Verbeteren. Je wil graag ontdekken waar jouw talenten liggen en een quickstart geven aan jouw carrière. Je brengt ook persoonlijkheid mee: je kan je vinden in onze kernwaarde Sociaal Ondernemen waarin we samen, authentiek, innovatief en resultaat gedreven aan het werk zijn. 

Wat bieden wij je?

Een succesvolle start van je carrière! Dit doen we met een traineeship waarin we je een grondige basis geven op het gebied van BPM, Data Science, Lean, Agile, Customer Experience, Business Process Improvement en natuurlijk ook adviesvaardigheden. Gedurende 7 maanden werk je intensief aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en kennissessies van MLC. Je volgt bijvoorbeeld trainingen gericht op consultancy vaardigheden, data science en business process improvement die je de bagage geven om onze klanten goed te adviseren. Je krijgt direct uitdagende opdrachten bij onze klanten waarbij je natuurlijk een goede begeleiding krijgt van je eigen coach.

Je komt terecht in een hecht team waar we voor elkaar klaarstaan. We delen kennis en plannen ook regelmatig sociale activiteiten. We werken hard maar plezier is net zo belangrijk.

Doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Ben jij de uitblinker die we zoeken? Vertel jouw verhaal. Wij zijn benieuwd!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariëlle Debrichy, Office Manager MLC (035 548 6565). Jouw motivatie met cv zien we graag tegemoet via e-mail: werkenbij@m-lc.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: MLC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden: Uitstekend

Solliciteren

Meer traineeships