Traineeship Project Control / Business Control

Bedrijf
BMC
Locatie
Wageningen
Opleidingsniveau
HBO/WO
Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

Heb je een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbare financiële opleiding? Voor onze opdrachtgever in Wageningen zoeken wij een enthousiaste en ambitieuze trainee!

Je gaat direct aan de slag met de praktijk als trainee, gedurende 36 uur per week. Binnen dit traineeship komen alle facetten van project control en business control aan bod. De afdeling waar je komt te werken bestaat uit drie teams; Financiële Administratie, Project control en Businesss control. Afhankelijk van je sterke punten en voorkeuren ga jij je verder specialiseren. We starten met de basis en afhankelijk van jouw ontwikkeling en de snelheid waarmee je groeit, gaan we de verdieping opzoeken in de functie en breiden wij jouw takenpakket uit.

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste trainee, die stevig in zijn/haar schoenen staat én sociaal en communicatief vaardig is, met:

  • HBO+ werk- en denkniveau met een financieel-economische achtergrond
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Probleemoplossend vermogen
  • Zelfstandigheid en een teammentaliteit
Arbeidsvoorwaarden

Dit betreft een traineeship in een toonaangevende organisatie. In eerste instantie wordt een jaarcontract voor 36 uur per week geboden met de mogelijkheid tot verlenging en met als uiteindelijke doel een vaste aanstelling binnen het team in een van de disciplines projectcontrol of businesscontrol.

Het startsalaris bij een fulltime dienstverband bedraagt minimaal €2.649 conform schaal 8.0 CAO- WR. Hoogte inschaling is verder onder meer afhankelijk van opleiding & werkervaring.

Bedrijfsinformatie

BMC werft een trainee voor een kennisinstelling die binnen het domein ‘gezonde voeding en leefomgeving’ niet alleen hoogwaardige kennis ontwikkelt, maar ook helpt deze kennis overal ter wereld toe te passen. Daarom doen zij wereldwijd toonaangevend fundamenteel onderzoek en hebben zij een sterke positie als leverancier van toegepast wetenschappelijk onderzoek. En ten slotte leiden zij de professionals op die in de nabije en verre toekomst voor doorbraken in kennis en technologie gaan zorgen.

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO/WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships