Traineeship Onderwijs en Jeugd

BMC

Traineeship informatie

Bedrijf: BMC

Locatie: Amersfoort

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

Als trainee bij BMC doe je ervaring op bij verschillende opdrachtgevers, ontwikkel je specifieke vakkennis en werk je gericht aan voor jou relevante competenties. In korte tijd bouw je een mooi, afwisselend CV op.

BMC start 1 februari 2021 met de zesde editie van ons traineeship Onderwijs & Jeugd. Als trainee krijg jij de mogelijkheid om in een periode van twee jaar werk uit te voeren bij diverse onderwijs- en/of jeugdzorginstellingen in verschillende functies. Je kunt de in jouw studie(s) opgedane kennis goed inzetten in deze functies en tegelijkertijd krijg je de kans om een scherper beeld van onderwijsinstellingen en/of jeugdzorgorganisaties te vormen. Hierdoor ontdek jij waar jouw talenten het meest tot zijn recht komen.

Naast het werken bij één van onze opdrachtgevers, ga je 8 uur per week aan de slag met je eigen ontwikkeling. Dit doe je onder andere middels het volgen van trainingen en intervisie met je mede-trainees, leergesprekken met jouw leermanager en het schrijven van een portfolio. Je wordt intensief opgeleid tot adviseur binnen de publieke sector. Onze eigen onderwijs en jeugd adviseurs spelen hierin een grote rol, zij verzorgen trainingen met concrete voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Door ons grote netwerk en vele adviseurs kom je in aanraking met de verschillende functies binnen onderwijs en jeugd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een periode met een ervaren adviseur mee te lopen op zijn of haar opdracht, om het werk van een adviseur van dichtbij te ervaren. Daarnaast ontmoet je deze collega’s onder andere op onze BU avonden.

Functie-eisen

Je hebt maximaal twee jaar geleden een HBO en/of WO opleiding afgerond op het gebied van Onderwijs en/of Jeugdzorg. Veel opleidingen onder onze trainees zijn Pedagogische Wetenschappen, (Ortho)Pedagogiek, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Onderwijskunde, PABO, Psychologie, Jeugdstudies, Clinical Child, Family and Education Studies. Twijfel jij of je in aanmerking komt met jouw opleiding? Neem gerust contact op!

Ook al heb jij een mooie opleiding afgerond, je wilt je blijven ontwikkelen. Jouw vrienden omschrijven je als ondernemend, energiek en ambitieus. Het onderwijs en de jeugdzorg zijn vakgebieden die jouw interesse wekken en dat kun je aantonen door een stage of een overtuigende motivatie. Autorijden is voor jou geen enkel probleem en het lijkt jou een uitdaging om te werken in verschillende steden in Nederland. Een eventuele hotelovernachting is dan ook geen punt, alles voor die leuke opdracht!

Arbeidsvoorwaarden

BMC biedt jou een passend opleidings- en trainingspakket waarin ontwikkeling van je vaardigheden en vakkennis ruim aan bod komt. Samen met de leermanager bespreek je waar jouw ontwikkelpunten liggen.

Er wordt bij BMC hard gewerkt en daarbij vinden we het belangrijk de balans tussen werk en privé goed in de gaten te houden. In onze arbeidsvoorwaarden kennen wij 36 verlofdagen bij een fulltime dienstverband.

Elke 8 maanden worden er voortgangsgesprekken gevoerd, zogenoemde go/no-go-gesprekken. Hierin worden jouw vorderingen en ontwikkelpunten besproken.

Voor het reizen naar onze opdrachtgevers kun je kiezen voor een vervoersbudget of het gebruik van een leaseauto. De leaseauto kun je zowel privé als enkel zakelijk rijden. Bij een opdracht ver van jouw woonplaats bieden wij de mogelijkheid tot een hotelovernachting.

Solliciteren is mogelijk t/m 9 oktober. Half oktober zul je reactie ontvangen op je sollicitatie en eventueel een uitnodiging voor onze eerste selectiedag.

De eerste selectiedag zal plaatsvinden op 3 november, afhankelijk van de maatregelen rondom corona digitaal of in Amersfoort. Deze dag zal bestaan uit een informatieve bijeenkomst en individuele gesprekken. De inhoud van het traineeship zal na deze dag nog duidelijker voor je zijn. Mochten we hierna graag met elkaar verder gaan, dan volgt er een online assessment die je thuis kunt maken. Afrondend volgt dan de tweede selectiedag op 10 november, waar een groepsopdracht en de eindgesprekken op je wachten. Deze dag zullen we binnen het kader van de maatregelen op ons kantoor in Amersfoort organiseren. Afhankelijk van het aantal sollicitanten is een assessment voorafgaand aan de selectiedagen ook nog een optie.

Houd deze data dus vrij wanneer je solliciteert op het traineeship Onderwijs & Jeugd.

Bedrijfsinformatie

BMC is een advies- en detacheringsbureau in de publieke sector. BMC voert hoogwaardige onderzoeks- en adviesopdrachten uit binnen diverse werkvelden, waaronder onderwijs en jeugdzorg. Daarnaast biedt BMC ondersteuning bij de implementatie van verbeteringen in beleid en uitvoering. BMC faciliteert een groot aantal opleidingsactiviteiten voor haar opdrachtgevers en professionals. Kennis is waar het bij BMC om draait. Gecombineerd met de juiste competenties dagen we onszelf uit om de maatschappij elke dag een beetje beter te maken. Zo dragen wij ons steentje bij.

Contactinformatie

Voor meer informatie neem je contact op met Christa Hartgers via telefoonnummer 06-83176432

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

×
×
×