Traineeship Wonen en Vastgoed

Bedrijf
BMC
Locatie
Nederland
Opleidingsniveau
HBO
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant
Over de functie

Dit najaar starten we weer met een nieuw opleidingsprogramma voor trainees Wonen & Vastgoed. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalenten die hun loopbaan willen starten in de woningcorporatiesector.

Het traineeship Wonen & Vastgoed is een intensief en interactief programma en bestaat uit een combinatie van theorie, praktijk, zelfstudie en eigen inbreng. Het programma biedt helder inzicht in de complexe wereld van de volkshuisvesting. Je vergroot en verrijkt jouw kennis op het gebied van huurrecht en alle zaken die komen kijken bij de verhuring van sociale huurwoningen. Daarnaast werk je aan jouw competenties en jouw vaardigheden.

Het programma is verdeeld in 3 blokken van 8 maanden. Het traineeship duurt 2 jaar. Elke week is er een training gericht op de ontwikkeling van kennis en vaardigheden. Zo krijg je naast praktijkervaring ook theoretische kaders om in je dagelijkse werkzaamheden toe te passen.

Je bent gedurende het traineeprogramma bij BMC Woningcorporaties in dienst voor 36 uur per week. Daarvan ben je de 32 uur per week aan de slag bij diverse opdrachtgevers en 1 dag training waarvan 4 uur in eigen tijd. Op deze manier kun je de opgedane kennis direct toepassen in de praktijk en krijg je een goed beeld van de corporatiesector. Je volgt een opleiding die speciaal gericht is op deze sector. In de praktijk word je intensief begeleid door het management en leer je van je mede trainees en collega’s.

Functie-eisen

Voor dit traineeship zijn we op zoek naar energieke en ambitieuze talenten, welke betekenisvol willen zijn voor de volkshuisvesting. Je bent vanaf het najaar van 2020 beschikbaar.

Belangrijk is dat je affiniteit hebt met de woningcorporatiesector.

Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en (bijna) afgestudeerd of max 2 jaar geleden afgestudeerd op een van onderstaande opleidingen op HBO of WO niveau:

 • Vastgoed en Makelaardij
 • Planologie, Stedelijk Management, Sociale/Economische Geografie
 • Vastgoed, Bouwtechnisch/Bedrijfskunde varianten.
 • Facility Management
 • Rechten
 • Social Work / Maatschappelijk werk
 • Sociaal Juridische dienstverlening
Arbeidsvoorwaarden

Naast de ontwikkelingsmogelijkheden biedt BMC goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?

 • Dienstverband 36 uur
 • 24 + 12 dagen verlof obv fulltime/40 uur per week.
 • Startsalaris € 2.200,— bruto, met stappen na elk blok bij goed functioneren. Aan het einde van het traineeship bedraagt het salaris € 2.600,— bruto
 • Auto van de zaak
 • Mobiele telefoon
 • Studieovereenkomst
 • Opleidingstraject van 24 maanden

Na een positieve afronding van het traineeship krijg je een vast contract.

Selectieprocedure:

Vanwege het Covid-19 virus zal er de gebruikelijke procedure van 2 selectiedagen op ons kantoor mogelijk anders ingevuld worden. Ook zal de selectieprocedure langer duren dan je van ons gewend bent.

Bedrijfsinformatie

BMC Woningcorporaties levert interim-professionals voor woningcorporaties. Al bijna 40 jaar zijn wij marktleider en verbonden met de volkshuisvesting. Onze dienstverlening richt zich op de werkvelden: Wonen, Vastgoed & Financiën & Bedrijfsvoering. Binnen deze werkvelden leveren wij een betekenisvolle bijdrage met ervaren en deskundige professionals.

De volkshuisvesting staat volop voor nieuwe uitdagingen. Terug naar de kerntaken, terugdringen bedrijfslasten, waardesturing, implementatie nieuwe Woningwet. Op alle fronten moet de corporatie haar zeilen bijzetten. Vanaf september starten we met een nieuw opleidingsprogramma voor trainees Wonen & Vastgoed. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalenten die hun loopbaan willen starten in de woningcorporatiesector.

Contactinformatie

Voor meer informatie neem je contact op met Sophie Hu via telefoonnummer 06-83629822

Inclusiviteit en diversiteit

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van BMC. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: BMC

Locatie:

Opleidingsniveau: HBO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships