Traineeship ResidentieTalent

Bedrijf
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
WO
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant

Ben je recent of bijna afgestudeerd WO jurist, dan ligt de juridische wereld aan je voeten…. Werkervaring opdoen en jezelf professioneel ontwikkelen, zijn de volgende stappen.

ResidentieProfs biedt als werkgever de mogelijkheid om verschillende juridische opdrachten bij verschillende publieke organisaties uit te voeren. Daarnaast bieden wij een uitdagend en leerzaam opleidingstraject aan in de vorm van een tweejarig traineeship. Start jij binnenkort als ons ResidentieTalent?

Over het traineeship: Hoe word je ResidentieTalent?

De trainees bij ResidentieProfs zijn de “ResidentieTalenten”. Het traineeship geeft juridische starters op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om ruime werkervaringen op te doen. Welke richting je ook kiest, wij stomen je klaar voor een professionele carrière in vooral de publieke sector (rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, publieke instellingen, provincies, gemeentes, etc).

Op detacheringsbasis ga je verschillende opdrachten uitvoeren voor diverse overheden. Kortweg, je komt bij ons in dienst en je gaat werkervaring opdoen bij onze opdrachtgevers. In de praktijk ontdek jij waar jouw interesses liggen binnen het juridische domein, zoals het algemene bestuursrecht, het omgevingsrecht, het privacyrecht, het subsidierecht etc. Heb je weinig ervaring binnen deze rechtsgebieden? Geen probleem, want het is nou juist de bedoeling om verschillende ervaringen op te doen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan coaching en helpen we je bij het behalen van je professionele en persoonlijke doelen.

Eisen / wensen

  • Jij bent (bijna) WO afgestudeerd in een opleiding rechten (bij voorkeur specialisatie op staats- en bestuursrecht en/of ICT&Recht)
  • Jij bent nog niet uitgeleerd
  • Jij vindt je cv nog niet lang genoeg
  • Jij wilt ook uitgedaagd worden bij je persoonlijke ontwikkeling
  • Jij bent assertief, communicatief vaardig en oplossingsgericht
  • Jij bent analytisch sterk, aan lef geen gebrek en resultaatgericht
  • Jij bent flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering (dat laatste is geen must, wij zijn ervan overtuigd dat we je enthousiast kunnen maken).

Bijzonderheden

We starten op februari 2021 met vijf nog te selecteren ResidentieTalenten.

Je krijgt een dienstverband van twee jaar. Als het jou en ons bevalt, stroom je daarna in vaste dienst door in een functie als professional bij ResidentieProfs. Wij hebben ook alle begrip als je na twee jaar de juridische vleugels elders wilt uitslaan. Het gaat immers om jouw ontwikkeling!

Wij zorgen dat je in die twee jaar bij minimaal twee maar bij voorkeur vier verschillende opdrachtgevers aan de slag gaat. Vanzelfsprekend proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen.

Wij zorgen voor een compleet opleidingstraject met vakinhoudelijke opleidingen en vaardigheidstrainingen. Waar wij voor staan geldt ook voor jou, puur maatwerk.

Wij bieden jou een aantrekkelijk salaris van €2.495 per maand (jaar 1) en €2.645 per maand (jaar 2) bij een contract van 36 uur.

Voor vragen kan je contact opnemen met ons via recruitment@residentieprofs.nl

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: ResidentieProfs

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships