Traineeship Business & IT

Bedrijf
Opleidingsniveau
WO
Sectoren
Deze traineeship is niet meer vacant

Start jij in september ook als IT Trainee bij ons? Als Business & IT Trainee bij Cegeka leiden we je op tot professional in de rol van bijvoorbeeld Change Manager, Project Manager of Service Delivery Manager. Je krijgt de mogelijkheid om je tijdens dit IT Traineeship verder te verdiepen in onze IT organisatie en diensten. Zo ga je bijvoorbeeld als junior projectleider aan de slag om klanten te onboarden naar de Cegeka dienstverlening. Of je voert changes in als aankomend Change Manager waarbij onze dienstverlening volledig intact moet blijven. Jouw loopbaan bij Cegeka start met het eenjarig opleidingsjaar.

 • Een jaar vol trainingen, cursussen én praktijkervaring bij (één van) onze klanten.
 • Je begint met een uitgebreid en geheel verzorgd introductietraject waarna je direct aan de slag kan bij een van onze klanten.
 • Gedurende het hele programma blijf je je ontwikkelen door middel van verschillende vakinhoudelijke, business en soft skills trainingen en workshops.
 • Door de kennissessies die we organiseren blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de IT. Samen met de andere professionals blijf je elkaar uitdagen om de grootste waarde toe te blijven voegen bij onze klanten en voorop te blijven lopen in de nieuwste innovaties.

Wat breng jij mee?
 • Een afgeronde HBO/WO opleiding richting IT of (technisch) bedrijfskundige opleiding;
 • Interesse in IT strategie, change management en/of projectmanagement;
 • Bereid om opleidingen als Agile Scrum, ITIL, Microsoft Azure Fundamentals, PowerBI te volgen.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een te gek 1-jarig IT Traineeship waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, een aantrekkelijk startsalaris en 26 vakantiedagen
 • Thuiswerken is een mogelijkheid. Minimaal 1 à 2 keer per week op kantoor om binding met collega’s te behouden;

 • Interessant en leerzaam werk bij een TOP Employer die alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit;
 • Prima on- en offline faciliteiten om te overleggen en inspiratie op te doen;

Aspire to more: onze belofte aan jou

Je krijgt bij Cegeka alle ruimte om jezelf als professional verder te ontwikkelen. Samen realiseren we wat je écht wil betekenen voor onze klanten en collega’s. We nodigen je graag uit om met ons mee te groeien. In een ongekende veelzijdigheid aan uitdagende, betekenisvolle IT-projecten. Zet je stempel op projecten bij aansprekende klanten waarbij we het verschil maken. Aspire to more.


We werken hier altijd met elkaar samen. Intensief, met veel plezier en betrokkenheid. Binnen een cultuur gedreven door familiewaarden: vol vertrouwen, mensgericht, open, loyaal en respectvol. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kom deel uitmaken van de volgende fase van een trots, succesvol, snelgroeiend, innovatief, Europees IT-bedrijf vol ambities.

Traineeship informatie

Bedrijf: Cegeka

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Op zoek naar een baan?
Wij helpen je graag!