Traineeship bij WIN

WIN

Traineeship informatie

Bedrijf: WIN

Locatie: Doorn

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren
Deze traineeship is niet meer vacant

Een nieuw avontuur

Je start bij WIN met een jaarcontract en een optie op een vaste aanstelling. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en maakt de blits met een nieuwe leaseauto. Daarnaast krijg je een laptop en mobiele telefoon. Je takenpakket in de traineeship is gevarieerd en uitdagend. De werkomgeving is gericht op jouw ontwikkeling en het team is je thuisbasis, een club van kundige collega’s die je begeleiden en verder helpen.

1 van ons!

Jouw onboarding gaat van start. De eerste dagen van jouw aanstelling bestaan uit kennismaken. Je wordt verwelkomd door nieuwe collega’s en ontmoet jouw team. Je gaat je verdiepen in jouw Management Drives profiel, de methodiek die we gebruiken voor de verbetering van onze samenwerking en prestaties.

Het programma

WIN helpt je een professional te worden in PMO, Projectbeheersing of Agile door je te trainen in theorie en praktijk. Het traineeship staat in het teken van:

  • Het behalen van de benodigde certificeringen ;
  • Persoonlijke coaching en begeleiding;
  • Werken aan een opdracht bij een van onze klanten.

De eerste basiscertificaten die je op zak krijgt zijn die van de training:

  • Prince2 Foundation Een klassieke methode voor projectmatig werken.
  • Intaketraining Een training waarin je leert om een opdrachtgesprek te voeren bij een klant.
  • PMO, dé start up training Een basistraining waarin je de beginselen van projectmatig werken en het PMO vakgebied uitgelegd krijgt.

De basis is gelegd

Na het behalen van de basiscertificaten is het tijd om jouw ambitie en kennis om te zetten naar actie. We helpen je jouw motivatie en ambitie concreet te maken in een persoonlijk groeiplan met leerdoelen.

Verdieping op maat

Je bent on board en hebt helemaal je plekje gevonden bij WIN. Tijd om voor verdieping! Samen zoeken we de theoretische verdieping op die aansluit op jouw groeiplan. De vervolgtrainingen zijn gericht op Agile, PMO of projectbeheersing. Een greep uit de vervolgtrainingen waaruit je zou kunnen kiezen is bijvoorbeeld

  • Integrale projectbeheersing;
  • IPMA PMO;
  • Agile Officer;
  • Leading SAFe 4.5.

Dit zijn slechts enkele trainingen waaruit je kan kiezen. De keuze aan trainingen voor de invulling van jouw verdiepingsprogramma is ruim. Naast deze trainingen in PMO is er ook aandacht voor persoonlijke groei door intervisie en training op persoonlijke impact.

Leren en doen

Werken bij WIN betekent dat je gaat werken in de projectorganisaties van onze klanten. Wij geloven er in dat je het meeste leert en de grootste ontwikkeling doormaakt als je theorie en praktijk met elkaar combineert en uitbouwt in de tijd. Het traineeship bij WIN duurt 2 jaar. Hierdoor kun je gedoseerd leren en toepassen, that’s grip!

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: WIN

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Solliciteren

Meer traineeships

×
×
×