Traineeship Implementatie Consultant HIX/EPIC

Bedrijf
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Deze traineeship is niet meer vacant
Bouw aan je IT-carrière binnen de zorgsector en word opgeleid tot EPD specialist

De implementatieconsultants binnen Furore vormen een groep enthousiaste medewerkers die zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten werken. Als trainee implementatieconsultant word je een opleidingstraject aangeboden van een binnen Nederland zeer frequent gebruikt elektronisch patiëntendossier (EPD). Het opleidingstraject bestaat uit een gerichte training in één of meerdere modules van een specifiek EPD, namelijk HIX (ChipSoft) of Epic.

Wat houdt de functie in?
Voor 1 of meer opdrachtgevers in de zorgsector ben je betrokken bij het invoeren van het HIX of Epic EPD. Vanuit een expertrol adviseer en begeleid je de klant bij alle facetten die bij de invoering van een geïntegreerd softwarepakket komen kijken. Tot je werkzaamheden behoren onder meer het in kaart brengen van processen, het inrichten van het EPD en het uitvoeren van testen. Je organiseert en/of geeft trainingen waarvoor je zelf het opleidingsmateriaal ontwikkelt, schrijft handleidingen, werkinstructies en ander relevante documentatiemateriaal.

Je bent een sparringpartner voor je team bij de opdrachtgever en voor het implementatieteam van Furore.

Bekijk dit filmpje om te horen wat onze collega doet.

What’s in it for you?
 • Een waardevol opleidingstraject tot EPD-specialist van 6-9 maanden.
 • Inhoudelijke, praktische kennis direct toe te passen in de praktijk.
 • Een fulltime baan in een informeel bedrijf vol inspirerende collega’s waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd en initiatief wordt aangemoedigd.
 • Intensieve begeleiding door een mentor/teamleider.
 • Marktconform salaris dat direct gerelateerd wordt aan je jaarlijkse beoordeling, waarbij bijzondere prestaties nog eens extra worden beloond.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Startdatum in overleg.
Got what it takes?
 • Een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau of bezig met afronding daarvan.
 • Uitstekende kennis van en ervaring met Windows.
 • Interesse in de zorgsector.
 • Affiniteit met ICT en enthousiasme om je hierin te verdiepen.
 • Reisbereidheid binnen Nederland is een must.
 • Persoonlijke eigenschappen zijn: kwaliteit- en klantgerichte instelling, zelfstandig, gestructureerd, resultaatgericht, teamspeler, commerciële instelling.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Furore is een zelfstandige werkmaatschappij van Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services.Met 20 bedrijven zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen.Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Samen met ruim 1.400 bevlogen vakspecialisten werken wij aan uiteenlopende projecten en zijn wij dagelijks bezig om problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over Furore , dé ICT-specialist voor de gezondheidszorg en de wetenschap, of ons krachtige ecosysteem.

Deze vacature maakt onderdeel uit van het totaalaanbod aan traineeships en junior posities binnen Conclusion. Nieuwsgierig naar meer? Klik hier voor de andere carrièremogelijkheden voor starters en young professionals.

Wij zijn altijd op zoek naar goede kandidaten vandaar dat de vacture open blijft staan.

SOLLICITATIEPROCEDURE BIJ CONCLUSION

Wij nodigen je van harte uit om met Conclusion in gesprek te gaan en samen jouw talenten en mogelijkheden te ontdekken!

KENNISMAKEN EN MATCHEN

Sluit je CV aan bij één van onze vacatures? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie via de sollicitatiebutton naar één van onze recruiters. Je kunt ook een open sollicitatie achterlaten via de vacaturepagina. Na een eerste screening van jouw cv en motivatie maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak voor een kennismaking of krijg je een gepaste terugkoppeling per e-mail.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek komen jouw kwaliteiten, ambities, ervaring en persoonlijkheid uitgebreid aan bod. Je krijgt verder gelegenheid om ons te leren kennen en vragen te stellen. Bij een match volgt er meestal een tweede gesprek met één van de hiring managers of een directeur. Dan gaan we in op jouw vaardigheden, expertise en match met de rest van het team. Vervolgens beslissen we of en hoe we met elkaar verder gaan. Een referentiecheck of assessment is in sommige gevallen onderdeel van onze procedure.
Vervolgens doen wij jou een financieel voorstel. Als beide partijen enthousiast zijn, bieden wij je een arbeidsovereenkomst of in sommige gevallen een projectovereenkomst aan! Wij gaan het liefst direct over tot een vaste aanstelling, voor onbepaalde tijd.

ZORGVULDIGHEID

Conclusion streeft naar een zorgvuldige afhandeling van de sollicitatieprocedure binnen 2 weken na het eerste gesprek. Veel van onze opdrachtgevers hebben bovendien te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van betrouwbaarheid en transparantie. Daarom nemen wij ook tijdens de sollicitatieprocedure een aantal belangrijke zaken op. Zo kunnen we tijdens de sollicitatieprocedure vragen of we contact mogen zoeken met twee zakelijke referenten. Verder vragen wij bij een aantal onderdelen binnen Conclusion om een Verklaring Omtrent Gedrag, een bewijs van je diploma's, certificeringen en een identiteitsbewijs. In sommige gevallen doen we meer diepgaande pre-employment checks, maar dit vertellen wij je natuurlijk vooraf.

SAMENWERKEN

Gaan we met elkaar verder? Dan bieden we je bij voorkeur een vast dienstverband aan. We bieden je aan bij projecten, waar je meestal per direct aan de slag gaat. Samen met jou bespreken we op welke manier jij je verder wilt ontwikkelen en hoe wij daarbij kunnen helpen. Uiteraard volgen wij je, ook bij de opdrachtgever, en word je persoonlijk begeleid met coaching on the job, opleidingen, trainingen en vaste evaluatiemomenten. Dit nemen wij heel serieus.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Conclusion

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships