AFAS Consultancy Traineeship

Bedrijf
Locatie
Nieuwegein
Opleidingsniveau
WO
Deze traineeship is niet meer vacant

Haal het beste uit jezelf en zet de eerste stappen richting AFAS consultancy!

Start jouw carrière bij het jongste bedrijf van Conclusion en duik in de wereld van Nederlands meest bekende ERP pakket. We hebben het natuurlijk over AFAS. Ons unieke traineeship bestaat uit een combinatie van eigen trainingen (twee dagen per week) en een op maat gemaakte opleiding bij AFAS in huis (drie dagen per week). Het basis opleidingsprogramma duurt twee maanden. Daarna ga je aan de slag en leer je door, dankzij aanvullende trainingen en de schat aan ervaring die je on the job opdoet bij onze klanten en in ons Service Center. Binnen één jaar tijd kun je al de stap naar AFAS Expert zetten!

In de eerste twee maanden van je traineeship maak je - samen met de andere trainees die tegelijk met jou starten - van alles mee. Neembijvoorbeeld de Red Pepper Day, dat is de introductiedag voor alle nieuwe Conclusion collega's op het hoofdkantoor in Utrecht. Hier ontdek je welke plek wij in het ecosysteem van Conclusion innemen en kun je jouw interne netwerk alvast een boost geven. Na de plenaire sessie ga je samen met de hele groep en de rest van de collega's gezellig naborrelen in onze eigen skybar. Op andere dagen leer je van collega’s uit onze eigen organisatie; de ervaringen van de trainees van vorig jaar, kennissessies met senior consultants, een lunch met onze Chief Disruption Officer, een kennismaking met Agile, te veel om op te noemen eigenlijk.Een groot deel van je tijd breng je door bij AFAS in Leusden. Daar maak je kennis met het bedrijf achter de hightech software en krijg je deskundige trainingen van AFAS consultants. Je leert alle ins en outs van AFAS in korte tijd kennen. Dit is slechts een tipje van de sluier. Ik kan me voorstellen dat je benieuwd bent naar het volledige programma van de traineeship!

In het kort zijn de uitgangspunten van het trainee traject:

 • Je start met eenopleiding van twee maanden verzorgd door zowel AFAS alsConclusion AFAS Solutions.
 • Na de interne opleiding ga jeaan de slag in het Service Center in Nieuwegein.
 • Gedurende het eerste jaar werk je aan verschillende opdrachten voor klanten, zowel vanuit ons Service Center als op klantlocaties in heel Nederland.
 • Afhankelijk van het domein, de klantvraag en de ontwikkeling van jouw competenties volg je je eigen loopbaan padin de richting van consultancy of projectleiding.
 • Na een jaar kunje de certificering tot AFAS Expert behalen.

TECHNOLOGY STACK

 • AFAS Profit
 • Excel
 • Qlickview Pré

The place to be

Op een steenworp afstand van Utrecht en vlakbij de Koninginnesluis in Nieuwegein, vind je aan de Edisonbaan ons goed bereikbare kantoor. De meeste tijd van de week breng je door op het thuishonk in Nieuwegein, maar je bent soms ook op locatie te vinden bij een van onze opdrachtgevers. Ons kantoor in Nieuwegein is ook de plek waar collega's samen komen voor vakinhoudelijke en sociale sessies.

What’s in it for you?

 • Jouw talent kunnen inzetten binnen een omgeving waarin je er écht toe doet.
 • Het basisvertrouwen in elkaar leggen wij graag direct vast in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris dat past bij jouwgroeipotentie.
 • Flexibele werktijden. Wij geloven in het efficiënt indelen van je tijd.
 • Onderdeel uitmaken van Conclusion AFAS Solutions, het jongste bedrijf van Conclusion.
 • Een leaseauto, telefoon en laptop zorgen ervoor dat je overal on the job kan zijn.
 • Ontwikkeling van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Stilstand is achteruitgang.
 • Hard werken, hard genieten. Bijvoorbeeld op onze wekelijkse borrelin onze skybar op het hoofdkantoor in Utrecht.

Got what it takes?

 • Een afgeronde hboof universitaire studie. Technische, bedrijfskundige, economische en HR studierichtingen sluiten 1-op-1 aan.
 • Bereid om je werklocatie af te wisselen. De ene keer zit je op kantoor in Nieuwegein, de andere keer werk je op locatie bij een van je opdrachtgevers.
 • Geïnteresseerd in de werking van software. Je hebt de drive om je daarverder in te ontwikkelen.
 • Leergierig en flexibel. Je hebt een onderzoekende en ondernemende werkhouding, waarbij je de juiste vragen stelt.
 • Servicegericht en klantvriendelijk.
 • Fulltime beschikbaar vanaf medio april2019.
projectenecosysteemConclusion AFAS Solutions Deze vacature maakt onderdeel uit van het totaalaanbod aan traineeships en junior posities binnen Conclusion. Nieuwsgierig naar meer? Klik hier voor de andere carrièremogelijkheden voor starters en young professionals.

SOLLICITATIEPROCEDURE BIJ CONCLUSION

Wij nodigen je van harte uit om met Conclusion in gesprek te gaan en samen jouw talenten en mogelijkheden te ontdekken!

KENNISMAKEN EN MATCHEN

Sluit je CV aan bij één van onze vacatures? Stuur dan je curriculum vitae en motivatie via de sollicitatiebutton naar één van onze recruiters. Je kunt ook een open sollicitatie achterlaten via de vacaturepagina. Na een eerste screening van jouw cv en motivatie maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak voor een kennismaking of krijg je een gepaste terugkoppeling per e-mail.

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek komen jouw kwaliteiten, ambities, ervaring en persoonlijkheid uitgebreid aan bod. Je krijgt verder gelegenheid om ons te leren kennen en vragen te stellen. Bij een match volgt er meestal een tweede gesprek met één van de hiring managers of een directeur. Dan gaan we in op jouw vaardigheden, expertise en match met de rest van het team. Vervolgens beslissen we of en hoe we met elkaar verder gaan. Een referentiecheck of assessment is in sommige gevallen onderdeel van onze procedure.
Vervolgens doen wij jou een financieel voorstel. Als beide partijen enthousiast zijn, bieden wij je een arbeidsovereenkomst of in sommige gevallen een projectovereenkomst aan! Wij gaan het liefst direct over tot een vaste aanstelling, voor onbepaalde tijd.

ZORGVULDIGHEID

Conclusion streeft naar een zorgvuldige afhandeling van de sollicitatieprocedure binnen 2 weken na het eerste gesprek. Veel van onze opdrachtgevers hebben bovendien te maken met aangescherpte wet- en regelgeving op het gebied van betrouwbaarheid en transparantie. Daarom nemen wij ook tijdens de sollicitatieprocedure een aantal belangrijke zaken op. Zo kunnen we tijdens de sollicitatieprocedure vragen of we contact mogen zoeken met twee zakelijke referenten. Verder vragen wij bij een aantal onderdelen binnen Conclusion om een Verklaring Omtrent Gedrag, een bewijs van je diploma's, certificeringen en een identiteitsbewijs. In sommige gevallen doen we meer diepgaande pre-employment checks, maar dit vertellen wij je natuurlijk vooraf.

SAMENWERKEN

Gaan we met elkaar verder? Dan bieden we je bij voorkeur een vast dienstverband aan. We bieden je aan bij projecten, waar je meestal per direct aan de slag gaat. Samen met jou bespreken we op welke manier jij je verder wilt ontwikkelen en hoe wij daarbij kunnen helpen. Uiteraard volgen wij je, ook bij de opdrachtgever, en word je persoonlijk begeleid met coaching on the job, opleidingen, trainingen en vaste evaluatiemomenten. Dit nemen wij heel serieus.

Traineeship informatie

Bedrijf: Bedrijf: Conclusion

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships